Bakan Erbakan: Milli Görüş Belediyeciliği Dulkadiroğlu’nda Başladı

Bakan Erbakan: Milli Görüş Belediyeciliği Dulkadiroğlu’nda Başladı
Kahramanmaraş'a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Fatih Erbakan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar'ı ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada, seçimlerde partilerine verilen destekler için Kahramanmaraş halkına teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını ifade etti.

Erbakan, "Milli Görüş belediyeciliği Dulkadiroğlu ilçesinde başladı. Milli Görüş belediyeciliği demek, ahlaklı belediyecilik ve adalet demektir. Yani kim olursa olsun, kişi ayrımı gözetmeden adil şekilde hizmetlerin götürülmesini hedefliyoruz. Kahramanmaraş'ta da bunu yaşama geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisine ait belediyelerin 1 senelik hizmetlerini kitaplaştırarak milletle paylaşacaklarını aktaran Erbakan, "Belediyelerimizin yaptığı hizmetler çok önemli. Çünkü bu hizmetlerle milletimizin gönlündeki yerimizi daha da iyi bir noktaya getireceğiz. Tarihte Refah Partisini milletimiz belediyecilik hizmetleriyle tanıdı. İşte şimdi yine aynısı olacak. İnşallah bu belediyelerimizdeki hizmetlerimiz yeni dönemde, Yeniden Refah Parti'mizi iktidara taşıyacak." dedi.

Erbakan'a Maraş işi oyma sandık hediye edildi. Erbakan ve beraberindekiler, Tarihi Kapalı Çarşı'da esnaf ziyaret etti.

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca ve Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce'yi de makamlarında ziyaret eden Erbakan, ilçelerde esnaf ziyaretleri de yaptı.

Erbakan, sonrasında Türkoğlu ilçesinde özel bir restorand