İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı.

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı.
İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu "EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ" diyerek mesaj verip ,11 ana başlık altında ki projelerini ve bu projelerinin ara başlıklarıyla yapacağı işleri basına...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu "EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ" diyerek mesaj verip ,11 ana başlık altında ki projelerini ve bu projelerinin ara başlıklarıyla yapacağı işleri basına tanıttı.

HABERE AİT BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Mesut Dedeoğlu'nun proje tanıtım toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Tekerek, İYİ Parti 8. Bölge Teşkilat Koordinatörü Ahmet Çabukel, İYİ Parti GİK üyesi Neslihan Koca Nergiz, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ahmet Altun, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Hamza Akkurt, İYİ Parti Onikişubat Belediyesi  Başkan Adayı Mehmet Sabancı, İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Selahaddin Can ve basın mensupları katıldı.

Toplantının başlangıcında  yöneticileri ve Belediye başkan adayları kısa birer konuşmalarını yaptıktan sonra İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu'nun Basın Toplantısını gerçekleştirdi ve toplantının sonunda basından gelen sorulara cevap verdi ve hep birlikte iftar yemeğine katıldılar.

Mesut Dedeoğlu'nun projeleri ana başlıkları: 1-Çılgın Proje 1-Deprem Sonrası 3-Üretim 4-Kadın, Gençlik, İstihdam, Öğrenci Teknoloji 5-Ulaşım 6-Sporun Başkenti 7-Sosyal Belediyecilik 7-Turizm 9-Gastronomi 10- Sağlık 11-Merkezi Hükümet ile Birlikte Yapılacak Projeler.