Maraşta Haber
Maraşta Haber

İYİ Parti Türkoğlu’nun Sorunlarını Dile Getirdi

Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasında Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ tarafından Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Kahramanmaraş ‘TÜRKOĞLU’  İlçe Sorunlarının Önemi dile getirildi. Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.   “Kıymetli basın mensupları, değerli dava arkadaşım, aziz hemşehrilerim, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hayır ve bereket ayı olan Ramazan-ı şerifin ortasındayız,bu vesile […]

İYİ Parti Türkoğlu’nun Sorunlarını Dile Getirdi

20 Nisan 2022 - 4:48A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasında Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ tarafından Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Kahramanmaraş ‘TÜRKOĞLU’  İlçe Sorunlarının Önemi dile getirildi. Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.

 

“Kıymetli basın mensupları, değerli dava arkadaşım, aziz hemşehrilerim, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hayır ve bereket ayı olan Ramazan-ı şerifin ortasındayız,bu vesile ile ramazanınızı tebrik ederim.

                Değerli basın mensupları;
 Türkiye’mizin İyi olacağı umudunu yaşatan davamızın temelini, devletimizin varlığı, aziz milletimizin huzuru ve mutluluğu oluşturmaktadır. Tüm sathında milletimizin huzuru, refahı ve geleceği için çaba gösteren, gece gündüz demeden çalışan İYİ Parti kadroları gibi biz de ilçemiz Türkoğlu’nun İyiliği için çalışıyoruz.
Türkoğlu ilçemiz her anlamda değişiyor, gelişiyor.  Bu değişimde  emeği geçen herkese peşin olarak teşekkürlerimizi bildiririz.

 

                Bununla birlikte Kahramanmaraş’ın en önemli ilçelerinden biri olan Türkoğlu’muzun, demografik yapısı, kalkınma düzeyi, ekonomik gücü bakımından değerlendirildiğinde kendi sıkletindeki kentlerin gerisinde kaldığını görüyor ve bundan dolayı halkımız adına üzüntü duyuyoruz.
Türkoğlu ilçemizin daha iyi bir yönetimi hak ettiğini düşünüyor, milletimizin mutlu olmasını arzu ediyoruz. Bizim yegane siyasi amacımız ikbal davası değil, bilakis memleket sevdasıdır. Bu yüzden az önce de sözlerimde belirttiğim gibi, güzel ve iyi olan ne varsa alkışlar ve teşekkür ederiz. Fakat eksik gördüğümüz, yanlış yapılan bir durumda da gayet tabi halkımızın sözcüsü olur, sadece eleştirmekle kalmaz yerel idareye ve mülki idareye gerekli tavsiye ve önerilerde de bulunuruz.

                Değerli basın mensupları tam da burada icranın başında bulunan iktidarın ilçe belediyesini, milletvekilini görevini düzgün yapmaya, ilçemizi daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmeleri için çalışmaya davet etmek muhalefet olarak bizim görevimiz. Sizlerin aracılığıyla da buradan Türkoğlu halkımızın sesi olmaya gayret ediyoruz. Ve sizlerin aracılığınızla icra makamındakilere halkımız adına soruyoruz!!

Türkoğlu ilçemizde neden modern anlamda bir garaj yok?
 İlçemizde kış aylarında yağıştan yaz aylarında ise aşırı sıcaktan muztarip olan pazarcı esnafımız ve alışverişe gelen halkımız modern bir semt pazarını hak etmiyor mu?
Her geçen gün ilçemizde araç sayısı artıyor. Peki neden bir Araç Muayne İstasyonumuz yok? İlçemizin insanları araçlarını muayne ettirmek için şehre taşınmak zorundalar mı?
Okulların açılışı dönemini hatırlayınız. Büyükşehir Belediyesi dahil tüm hükümet yetkilileri dahil, Kahramanmaraş’ta yurt probleminin olmadığına dair beyanatlar vermişti. Buradan hem büyükşehir belediye başkanına hem Gençlik Spor İl Müdürüne, hem de ilçemizin idarecilerine soruyorum;’ Türkoğlu’ndaki Yüksek Okul öğrencilerinin yurt sorununu çözdünüz mü?’ Türkoğlu’nda okuyan üniversite öğrencileri nerede kalmaktadır?

                Kıymetli basın mensuplarımız, Türkoğlu’muzun gelişmesi ve ilerlemesi için devlet kurum ve kuruluşlarının ilçemizde bulunması ve aktif görev almaları elzemdir. Peki buradan soruyorum gelişen, değişen ve 3. Organize sanayisi alanı ilan edilen ilçemizde en çok ihtiyaç duyulacak kurumlardan biri olan Kadastro Müdürlüğü neden şehir merkezine alınmıştır? Askerlik şubesinin akıbeti ne olmuştur? Askerlik Şubesi neden kaldırılmıştır?

                Değerli arkadaşlar amacımız bağcıyla uğraşmak değildir. Amacımız ilçemizin kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Aksayan hususları dile getirip kamuoyu adına takibini yapmaktır.
İlçemizde hastane var, bölümler oluşturulmuş ve fakat çalışacak personel yok. Örneğin kadın doğum bölümü var ama aktif değil. Göz bölümü var,randımanlı çalışmıyor. Ortapedi aynı şekilde hizmet verememektedir. Hastalar Kahramanmaraş’a gitmek zorunda kalmaktadırlar. İdarenin personel ile iletişimi yok denecek kadar azdır. Acaba bu durumdan ilçemizin idarecileri, ilgili kurum ve kuruluşlardan haberdarlar mıdır?
Bir başka mesele lojistik merkezi. Evet ilçemiz için prestijli bir yatırım, önemli bir hizmet alanı. Ancak maalesef ki orada da bir kapasite sorunu var. Lojistik Merkezinin çalışma kapasitesinin yetersizliği acaba görülmüyor mu?
 

               Kıymetli misafirler, basınımızın güzide temsilcileri;
Yol, su, kanalizasyon, elektrik ve doğal gaz gibi belediye ve ilgili kuruluşların rutin yapmaları gereken konuları ve oralarda yaşanan olumsuzlukları burada sıralamanın bir anlamı olmayacağı kanaatindeyim.
                Bununla birlikte yukarıda dile getirdiğim konuların, üzerinde durulmasının ilçemizin menfaatine olduğunu, halkımıza hizmet anlamında elzem olduğu kanısındayım. İcra makamındakilerin de yapmış gibi davranmak yerine, çalışmalarını ve ilçeye hizmet etmelerini arzu ediyoruz. Buna mecbur olduklarını dile getiriyoruz.

                Değerli dava arkadaşlarım kıymetli basın mensupları sözlerime son verirken, Türkiye’mizin İYİ Parti kadrolarının eliyle iyileşeceğini, güzel ve iyi bir gelecek inşa edeceğimizi her fırsatta olduğu gibi bir kez daha dile getirmekte fayda görüyorum. İyiler kazanacak, Türkiye kazanacak…

Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, hepinizi bir kere daha saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

 

                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                      

                                        

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...

AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan A...

AK Parti‘nin Kahramanmaraş‘ta ilçeler için belirlediği adaylar şu şekilde: Afşin: Koray KIRAÇ Andırın: Ahmet Sinan Gökşen D...

KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde işçi statüsünde, çalışan, Faruk Karakoç, Büyükşehir belediyesinin Elbistan’daki şubesinde hemşe...

BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ

Göksun’da hem pandemi döneminde hem de yaşamış olduğumuz 06 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde sahada aktif bir şekilde çalışan, ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ