Maraşta Haber
Maraşta Haber

HAS Patiden katılım, AK Partiye güç katacak

HAS Parti’den AK Parti’ye katılımı: “Akrabaların bir araya gelmesi” olarak nitelendiren Pakdil, aynı yuva altında kucaklaşmanın herkesin özlediği bir tablo olduğunu, bunun da güzel bir şekilde gerçekleştiğini kaydetti.   Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, feshedilen HAS Parti’den AK Parti’ye katılım dolayısıyla, yeni bir Türkiye ve dünyayı hep beraber […]

HAS Patiden katılım, AK Partiye güç katacak

15 Ekim 2012 - 14:34A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

HAS Parti’den AK Parti’ye katılımı: “Akrabaların bir araya gelmesi” olarak nitelendiren Pakdil, aynı yuva altında kucaklaşmanın herkesin özlediği bir tablo olduğunu, bunun da güzel bir şekilde gerçekleştiğini kaydetti.

 

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, feshedilen HAS Parti’den AK Parti’ye katılım dolayısıyla, yeni bir Türkiye ve dünyayı hep beraber inşa edeceklerini, bu birlikteliğin AK Parti’ye güç katacağını ifade etti.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nda düzenlenen katılım töreninde, konuşan Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, bütün toplumu ve Türkiye’yi kucaklayacak bir hamlenin içerisinde olduklarını söyledi.
“Hedefleri ve geleceğe ait bir rüyası olmayan insanların başarılı olması mümkün değildir.” Diyen Pakdil, AK Parti’nin geleceğe yönelik planları, düşünceleri ve beklentilerinin bulunduğunu vurguladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2071 hedefinin AK Parti teşkilatlarında azim, teşvik ve kararlılığın göstergesi olarak algılandığını dile getiren Pakdil: “Bugün erkeğimizle, kadınımızla ve çocuğumuzla inşa edilecek medeniyette, bizim de bir hissemizin olması için gayret içerisindeyiz.” Şeklinde konuştu.


HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Ak Partiye geçmesi ve Genel Başkan Yardımcılığına getirilmesi HAS Parti teşkilatlarından da geçişleri hızlandırdı. HAS Parti Kahramanmaraş İl Teşkilat Üyeleri, düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı.
Ak Parti İl Binasında düzenlenen törenle HAS Parti’den Ak Partiye geçen HAS Partililerin rozetleri takıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, “Bu geçişler akrabaların bir araya gelmesi gibidir. Aynı yuva altında kucaklaşmak herkesin özlediği bir tabloydu.”dedi.
Pakdil, AK Parti’ye katılan HAS Parti Kahramanmaraş Teşkilatı üyelerine rozet takılması için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, özlenen bir tablonun gerçekleştiğini söyledi. Bu birleşmenin hem AK Parti hem de HAS Parti teşkilatlarında büyük bir memnuniyet oluşturduğunu dile getiren Pakdil, yeni bir dünya inşa etmek için, kadim bir medeniyeti yeniden ihya etmek için çaba gösteren AK Parti’nin bu birliktelikle daha da güçlendiğini kaydetti. “İnşallah yeni bir Türkiye’yi, yeni bir dünyayı hep birlikte inşa edeceğiz” diyen Pakdil, şöyle konuştu: “Hedefleri olmayan, geleceğe ilişkin rüyası olmayan insanların başarılı olması mümkün değildir. AK Parti’nin geleceğe yönelik planları var, düşünceleri var ve beklentileri var. Genel başkanımız tarafından ortaya konan 2071 hedefleri, bütün AK Parti teşkilatlarında bir azim, teşvik ve kararlılığın göstergesi olarak algılandı. Bugün erkeğimizle kadınımızla, gencimizle yaşlımızla bu inşa edilecek medeniyette bizim de bir hizmetimiz olsun düşüncesi içerisindeyiz. Bu hareketin neresinde olursak olalım, ama şunu bilelim ki bu medeniyet hareketi içerisinde olmak hepimiz için bir sevinçtir, bir gururdur, iftihar vesilesidir. O bakımdan yollarımızın birleşmesi, beraber olmamız yıllardır birbirine hasret olan kardeşlerin, akrabaların bir araya gelmesi gibi olarak düşünülmeli. İşte bu gün aynı çatı altında bir ve beraber olmak hepimizin özlediği bir tabloydu ve bu tablo gerçekleşti.”


AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ise, bu birliktelik karşısında son derece mutlu olduklarını belirterek, “İnşallah kardeşlerimizle kucaklaşıp, daha iyi hizmet göstermek için gayret edeceğiz” diye konuştu.


AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da, partilerinin geleceği tesis etmeye çalışan bir siyasi oluşum olduğuna dikkat çekti. Geride kalan 10 yılda AK Parti’nin aldığı görevleri tüm teşkilatları ile en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade eden Erkoç, şunları söyledi: “Bizim sorumluluğumuz sadece 75 milyonluk Türkiye değil. Biz dünyanın herhangi bir yerinde aynı dili konuşan, bizimle aynı düşünceleri paylaşan milyonlarca insanın da sorumluluğunu taşıyoruz. Milletin sıkıntısını yüreğinde hissederek siyaset yapan AK Parti yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu misyonla hareket eden herkesi de aramızda görmek istiyoruz. Partimize katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz.”


HAS Parti İl Başkanı Atilla Gelebek ise, bu birlikteliği bir koalisyon olarak değil, daha güçlü bir Türkiye için bütünleşme olarak gördüklerini vurguladı. Gelebek, “Bu çatı altında yüksek idealler için çalışacağız. Hep beraber, omuz omuza, yürek yüreğe bu sorumluluğun altına elimizi koyacağız. Bu katılımların AK Parti’ye güç katacağına inanıyor, bizi son derece sıcak karşılayan AK Parti kadrolarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Daha sonra AK Parti milletvekilleri Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç, Sevde Beyazıt Kaçar, İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci tarafından yeni üyelere rozetleri takıldı.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili ...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir milletvekillini topu gelse, hepsine verecek ...

Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Göreve Başladı Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Görev...

Yarım asırdan sonra Elbistan Belediyesini alan CHP’de, Belediye Başkanlığı’na seçilen Erkan Gürbüz, Elbistan Adliyesinde İlçe seç...

CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu

CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy oranı ile 1977 seçimlerinde aldığı yüzde 41,38 oy oranıyla 47 yıl sonra sandıktan...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı ...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye ba...

Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Göreve Başladı Başkan Erkan Gürbüz Mazba...

Yarım asırdan sonra Elbistan Belediyesini alan CHP’de, Beled...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ