“Elbistan ve Maraş’ta Coştuk”

“Elbistan ve Maraş’ta Coştuk”
Ramazan Bayramı Programı ve seçim çalışmaları için memleketi Elbistan’a gelen ve yoğun ilgiyle karşılanan CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı ve PM Üyesi Ali Öztunç, yaptığı konuşmada 24 Haziranda 2. bayramı yaşayacakları...

Ramazan Bayramı Programı ve seçim çalışmaları için memleketi Elbistan’a gelen ve yoğun ilgiyle karşılanan CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı ve PM Üyesi Ali Öztunç, yaptığı konuşmada 24 Haziranda 2. bayramı yaşayacakları kaydederek, “Elbistan ve Kahramanmaraş’ta coştuk” dedi.

CHP Elbistan İlçe Başkanlığı tarafından CHP Seçim Bürosunda partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı ve PM Üyesi Ali Öztunç, iddialı açıklamalarda bulundu. 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde 2. Bayramın yaşanacağını kaydeden Ali Öztunç, şunları söyledi:

“Seçim irtibat bürosundaki programa CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, Kadın Kolları Başkanı Fidan Aytaç, il yöneticileri ve partililer katıldı.

Organizede açılış konuşmasını yapan CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, tüm partililerin bayramını tebrik etti. Daha sonra partililere hitap eden CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, seçim çalışmalarına değindi. Öztunç, şöyle konuştu:

“Seçimlere 1 haftadan az bir süre kaldı. 24 Haziran’da sandığa gideceğiz ve oy vereceğiz. Önümüzde kritik günler var. Bu süre zarfında çok çalışacağız. Başka çaremiz yok. Gerekirse uyumayacağız ve çalışacağız. Direneceğiz ve çalışacağız. 2.turda da Muharrem İnce’yi başkan yapacağız. Çok güzel tepkiler alıyoruz. Anketler çok güzel. Maraş’ta coştuk ve coşuyoruz. Elbistan coştu. Elbistan’da nereye gitsem herkes teveccüh gösteriyor. Nereye gitsem size oy vereceğiz diyorlar. Ama sandığa kadar, mazbatalar alınana kadar durmayacağız. Seçim sandıkta kazanılır. İşi sıkı tutacağız. 24 Haziran akşamı da yeni bir bayram olacak. Bir bayram daha kutlayacağız.

Oyumu Elbistan’da kullandıktan sonra Maraş’ta adliyede oturacağım. Elbistan’da avukatlarımız olacak. 1 oy bile çalınmasına izin vermeyeceğiz. Şimdi çalışmanın ve mücadelenin vakti. Hep birlikte çalışacağız. Bu bayramı, 24’ünde de bayram yapmak için çok çalışacağız. Asıl bayramı 24’ü akşamı kutlayacağız. 24’ü gece saat kaç olursa olsun Elbistan’a geleceğim. 24’ünde aday Ali Öztunç olarak Maraş’a gideceğim; gece kaç olursa olsun Maraş’ın Elbistanlı milletvekili Ali Öztunç olarak da Elbistan’a geleceğim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.