Maraşta Haber
Maraşta Haber

EKİNÖZÜ TÜRKİYE’NİN EN HIZLI GELİŞEN İLÇESİ OLACAK

“Ekinözü Türkiye’nin En Hızlı İlçesi Olacak” Sözleri ile İddiasını Ortaya Koyan CHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan: “Tüm Sorunlar İçin Projeler Ürettim” Ekinözü Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından memleketi Ekinözü’ne gelerek hemşerileri ile buluşan CHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan, şölene dönüşen karşılama töreninin ardından yaptığı konuşmada, “Tüm Sorunlar İçin Projeler Ürettim” […]

EKİNÖZÜ TÜRKİYE’NİN EN HIZLI GELİŞEN İLÇESİ OLACAK

24 Ocak 2019 - 8:01A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

“Ekinözü Türkiye’nin En Hızlı İlçesi Olacak” Sözleri ile İddiasını Ortaya Koyan CHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan: “Tüm Sorunlar İçin Projeler Ürettim”

Ekinözü Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından memleketi Ekinözü’ne gelerek hemşerileri ile buluşan CHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan, şölene dönüşen karşılama töreninin ardından yaptığı konuşmada, “Tüm Sorunlar İçin Projeler Ürettim” dedi.

CHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan, ilçeyi Türkiye’nin gündemine taşıyacak hazırladığını ve bu projelerle Ekinözü halkının karşısına çıktığını ifade ederek, “Ekinözü’nü Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçesi yapma unvanını almak için geldim” sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Ekinözü’nde İYİ Parti ile gerçekleşen Millet İttifakı sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Fatih Vicdan, hemşerileriyle bir araya geldi. CHP Elbistan Belediye Başkan adayı Av. Onur Gürbüz, CHP Ekinözü İlçe Başkanı Eyüp Vicdan, İYİ Parti Ekinözü İlçe Başkanı Mehmet Şahin ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Vicdan, konuşmasında ilçeyi ayağa kaldırma sözü verdi.

Hiçbir zümrenin, hiçbir ailenin, hiçbir kabilenin emrinde olmayacağının altını çizerek konuşmasına başlayan CHP Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan, projeleri ile sorunlara kalıcı çözüm üreteceğine vurgu yaptı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Vicdan, şunları söyledi:

“EKİNÖZÜ’NÜ AYAĞA KALDIRACAK PROJELERLE GELDİM”

“Yeniden aranızda olmaktan çok mutluyum. Ekinözü’nü yönetmek istiyorum, Ekinözü’nün adayı olmak istiyorum. Hiçbir partinin, hiçbir zümrenin, hiçbir ailenin, hiçbir kabilenin emrinde olmayacağım. Sadece Ekinözü’nün emrinde olacağım. Ne yaparsam yapayım Ekinözü için yapmak istiyorum. Projelerimi önümüzdeki günlerde detayları ile birlikte açıklayacağım. Ekinözü’nü ayağa kaldıracak ciddi projelerle geldiğim bilinsin istiyorum.

“EKİNÖZÜ’NÜN TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞIYACAK PROJELERİM VAR”

Ekinözü’nün sorunlarının çok olduğunun bilincindeyim. Ekinözü’nün, en küçük ayrıntılarına kadar bütün sorunlarını hafızamda yaşıyorum. Bütün sorunları için projeler ürettim. Yıllardır çalışıyorum; son çalışmalarımda da değişik projelerimle Ekinözü’nü Türkiye’nin gündemine taşıyacak projelerle geldim.

“HİÇ KİMSEYE KIRGINLIĞIM YOKTUR”

Ben, Ekinözü tarihinde CHP’nin hiç almadığı kadar oy aldım. Bu oyu bana kim verdi? Bu halk verdi, Ekinözülüler verdi. Benim hiç kimseye tüm kalbimle söylüyorum sitemim yoktur. Hiç kimseye kırgınlığım yoktur. Bana oy veren ya da vermeyen aşamasını çoktan geçtik. Ekinözü için, Ekinözü’nde yaşayan, Ekinözü’nü seven herkesi bekliyorum. Herkese kucağımı açıyorum.

“EKİNÖZÜ TÜRKİYE’NİN EN HIZLI GELİŞEN İLÇESİ OLACAK”

Ekinözü’nü Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçesi yapma unvanını almak için geldim. Bunun sizlere sözünü veriyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok iyi gelecekler diliyorum. 31 Mart akşamı güneş Ekinözü’nün üstüne doğacak.”

Soğuk hava ve yoğun kar yağışına rağmen şölen havasında gerçekleşen buluşma ve konuşma sonrasında CHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan, Ekinözü halkı ve partililer tarafından tebrik yağmuruna tutuldu. Vicdan, daha sonra kendisini karşılamaya gelen partililer ve vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbetlerde bulundu.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...

AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan A...

AK Parti‘nin Kahramanmaraş‘ta ilçeler için belirlediği adaylar şu şekilde: Afşin: Koray KIRAÇ Andırın: Ahmet Sinan Gökşen D...

KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde işçi statüsünde, çalışan, Faruk Karakoç, Büyükşehir belediyesinin Elbistan’daki şubesinde hemşe...

BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ

Göksun’da hem pandemi döneminde hem de yaşamış olduğumuz 06 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde sahada aktif bir şekilde çalışan, ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ