CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve tüm ilçelerin teşkilatları ve delegeler Başkent Ankara’ya adeta çıkarma yaparak CHP Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiler.

                CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan ve kurultay delegeleri, Başkent Ankara’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler.

                CHP Kahramanmaraş İl Merkezi, Elbistan ve diğer ilçelerde gerçekleşen olağan genel kurul ve seçimlerin ardından Ankara’ya adeta çıkarma yaparak, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret eden CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve ilçeler yönetimi, genel merkezde ağırlandı.

                Güç birliği adına gerçekleşen ziyareti değerlendiren CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, genel kurulların ardından Kahramanmaraş olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiklerini ifade ederek yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

                “Kahramanmaraş il örgütümüz ve kurultay delegelerimiz ile birlikte Başkent Ankara çıkarması yaptık. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere grup başkanvekillerimizi, genel başkan yardımcılarımızı ziyaret ettik. Kahramanmaraş il örgütü olarak daha çok çalışmaya devam edeceğiz.”

                CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretinin ardından Genel Başkan Yardımcıları ile TBMM CHP Grup Başkanvekillerini ziyareti günün anısına hatıra fotoğrafları çektirilmesi ile noktalandı