Ağbaba: Parti İçinde Bölünme Yok

Ağbaba: Parti İçinde Bölünme Yok
Cumhuriyet Halk Partisi, Malatya Milletvekili ve parti meclisi üyesi Veli Ağbaba, "CHP'deki gelişmeler, bazı kesimlerce tartışılıyor. Bizim içimizde bölünmeye yönelik veya partimizin parçalanmasına yönelik hiçbir durumun olmadığını...

Cumhuriyet Halk Partisi, Malatya Milletvekili ve parti meclisi üyesi Veli Ağbaba, "CHP'deki gelişmeler, bazı kesimlerce tartışılıyor. Bizim içimizde bölünmeye yönelik veya partimizin parçalanmasına yönelik hiçbir durumun olmadığını bilmenizi isterim" dedi.

Partilerindeki istifa ve açıklamalarla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplandıran CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "İstifanın sorun olacağını sanmıyorum. CHP'deki gelişmeler, bazı kesimlerce tartışılıyor. Bizim içimizde bölünmeye yönelik veya partimizin parçalanmasına yönelik hiçbir durumun olmadığını bilmenizi isterim. Partimiz bütünlük içerisindedir. Farklı görüşler olması normaldir. Bir arkadaşımız istifa etti. Tekrar söylüyorum; bölünme veya parçalanma gibi bir durum söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.