Lazer epilasyon, tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın başarılı bir yöntemidir. Günümüzdeki teknolojik gelişmeler, lazer epilasyon sistemlerine de oldukça başarılı şekilde yansımıştır. Yeni nesil epilasyon sistemlerinden olan buz lazer epilasyon sayesinde sırt, kaş ortası, kulak içi gibi kritik bölgelerde de lazer epilasyon işlemleri başarılı şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Bununla beraber lazer epilasyon yöntemleri, eski sistemlerde yüzde uygulanamamaktaydı.

Bkz: http://www.marmarahair.com/lazer-epilasyon-nedir-nasil-yapilir/

Eski sistem lazer epilasyon yöntemleri, yüz gibi hassas bölgelerde ters etki yapmakta ve tüylerin çıkmasını tetikleyebilmekteydi. Ancak günümüzde buz lazer epilasyon sistemi sayesinde vücuttaki en ince ve en açık renkli tüylerde de kalıcı çözümler üretilebilmektedir. Lazer epilasyon, özellikle buz lazer epilasyon 4-6 seansta kalıcı çözümler sunabilmekte ve her cilt tipine uygulanabilmektedir. Yeni nesil epilasyon sistemi olan yani buz lazer epilasyon sistemi için geçerli olan bu durum, en açık renkli ciltten, en koyu renkli cilt tipine kadar uygulanabilmektedir.

Lazer epilasyon fiyatları

Lazer epilasyon fiyatları, günümüzde birçok lazer epilasyon merkezi açılması sebebiyle kafa karışıklığına sebebiyet verebilir. Her merkezin kendine ait bir fiyat prosedürü mevcuttur. Bu sebeple de her merkezin talep ettiği lazer epilasyon fiyatı farklı olmaktadır.

Lazer epilasyon fiyatlarının her merkezde bu denli farklı olmasının başlıca nedenleri ise, lazer epilasyon konusunda merkezin tecrübesi, verdiği hizmetler, kullanılan cihazlar ve çalışanların uzmanlık alanıdır.

Günümüzde teknolojik imkanlar oldukça gelişmesi sayesinde, lazer epilasyon ile kısa sürede kalıcı etkiler elde etmek mümkündür. Fakat teknoloji gelişse de lazer epilasyonda başarı elde edebilmenin en önemli noktası, epilasyonu uygulayan kişinin deneyimi ve profesyonelliğidir. Tecrübe sayesinde kişilere uygulanan lazer epilasyon; yanıklara, yaralara ya da tüylerde azalmamaya yol açmayacaktır. Bu sebeple de hem maddi hem de manevi kayıpların meydana gelmesi engellenecektir. Bu gibi durumlar yaşamamak adına, lazer epilasyon merkezi seçerken fiyattan ziyade lazer merkezinin başarısına dikkat edilmelidir.