Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi İstasyon Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmet veren Milenyum Saç Tasarım Erkek Kuaföründe tıraş olurken bağlama ile rahatlayabilirsiniz. 

Günümüzde kuaförler pek çok farklı şekil ve yöntemle müşterilerini tıraş ederken Türkoğlu İlçesinde faaliyet gösteren Ramazan Baykuş müşterilerini bağlama eşliğinde tıraş ediyor. Kuaföre tıraş olmaya gelen müşterilerin talepleri doğrultusunda tıraş esnasında biryandan da bağlama çalınarak vatandaşların farklı bir ortamda tıraş olunması sağlanıyor.

Ramazan Baykuş; Hobi olarak bağlama çalmaya başladığını ve kendine öğrendiğini belirterek önceleri aile ve arkadaş ortamında bağlama çaldığını zamanla da gelen talepler doğrultusunda kuaförde de çalmaya başladığını belirterek vatandaşların durumdan gayet memnun olduğunu dile getirdi.

Durumdan komşuları da memnun.  Yan dükkânda işletmecilik yapan Ali Saygılı; Komşusunun böylesi bir uğraşının olmasının sevindirici olduğunu belirterek fırsat buldukça Ramazan Baykuş’un kuaförüne giderek bağlama dineldiğini söyledi.

Kuaföre tıraş olmaya gelen Salih Çiçek ise ilk defa kuaförde bağlama çalındığını gördüğünü belirterek canlı müzik eşliğinde tıraş olmanın ayrı bir keyif olduğunu dile getirdi.