Kahramanmaraş Göksun İlçesi Küçük Çamurlu Mahallesi öğrencileri Göksun Kaymakamı Sayın Cengiz AYHAN’ın destekleri ile Kahramanmaraş merkezine yılsonu gezisi düzenlendi.

Göksun İlçesinin en uzak köylerinden Küçük Çamurlu Mahallesi öğrencileri okul öğretmeni Halil İbrahim ALGAN önderliğinde gezi öncesi Göksun Kaymakamı Sayın Cengiz AYHAN’nı ziyaret ederek bu gezi için teşekkür ettiler.

Kahramanmaraş’a gelen öğrenciler Onikişubat İlçesinde bulunan Hayvanat Bahçesi, KİPAŞ okulları, Arslanbey Parkı ve Sinemaya giderek unutamayacakları bir vakit geçirdiler. Öğrencilerden Zeynep AKBUDAK ‘’Gezinin çok güzel geçtiğini, hayatında ilk defa birçok şeyleri gördüğünü ifade etti.

Okul Öğretmeni Halil İbrahim ALGAN ise yaptığı konuşmada ‘’Başarılı eğitimin yanında öğrencilerinde bu tür faaliyetler sayesinde,  İl merkezi tanıma fırsatının yanı sıra öğrencilerin geleceklerine yönelik bakış açıları değiştiğini, çocukların mutlulukları gözlerinde okunuyor. Bu vesile ile başta ilçe Kaymakamımız Cengiz AYHAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit DEMİRTAŞ ‘teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.