Elbistan Büyük Yapalak Gazi İlkokulu ve Gazi Ortaokulu Öğrencileri Liderlik Projelerini EMYO’da Hayata Geçirdi. Gazi Öğrencileri Liderliği Yaşadı.

Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi’nin (KADEP) mart ayı etkinlikleri kapsamında Elbistan Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Büyük Yapalak Gazi İlk ve Ortaokulu öğrencileri, ‘Lider Fidanlar, Lider Balonlar ve Liderlik’ seminerine katıldı.

Elbistan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Mustafa Küsek, Müdür Yardımcısı Muharrem Eren ve idarecilerle bir araya gelen öğrenciler, seminerin ardından okul bahçesinde lider bölenleri gökyüzüne öğrenciler bıraktı ve fidan dikimi gerçekleştirdi.

EMYO Müdürü Dr. Mustafa Küsek ve Müdür Yardımcısı Muharrem Eren’in destekleri ile gerçekleştirilen programa, Okul müdürü Mesut Erden, Müdür Yardımcısı Sema Altıntoprak, rehber öğretmenler, okul aile birliği ve 8.sınıf öğrencileri katıldı.

Sıra dışı ve güzel görüntülerin sergilendiği etkinlik gününde öğrenciler hayata geçirilen projeleri ile büyük bir mutluluk yaşadılar. Büyük Yapalak Gazi İlkokulu ve Gazi Ortaokulu Müdürü Mesut Erden, kusursuz ev sahipliği için EMYO Müdürü Dr. Mustafa Küsek ve yöneticilere okulu ve öğrencileri adına teşekkür etti.