900 Fidan Toprakla Buluştu

Elbistan Dağdere-Malatça İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri düzenledikleri anlamlı bir organize ile 900 adet fidanı toprakla buluşturdular. Fidanlara her öğrenci kendi adını verirken bir anlamda fidanlarla adaş oldular.

Elbistan Garnizon Komutanı Bnb. Şahin Kocaköse, Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen. Uğur İnce, Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Günalmış, okul idarecileri, öğrenciler, jandarma personeli ve köy korucularının katıldığı 900 fidanı toprakla buluşturma töreni anlamlı ve güzel görüntülere sahne oldu.

Ebistan’da Dağdere-Malatca İlköğretim okulunun öğrenci ve öğretmenleri okul bahçesine diktikleri fidanlara isimlerini verdi. Fidanlar öğrencilere zimmetlendi ve öğrenciler adaş oldukları fidanlara bakım sözü verdi.

Çalış Mahallesi’nin Malatça mezrasında bulunan ilköğretim okulunun başlattığı “Temiz köyüm, temiz evim” projesi kapsamında okul bahçesine 900 adet fidan dikimi töreni ile ilgili olarak değerlendirmelerde buluna Elbistan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, “Anlamlı ve güzel bir organize gerçekleştirdik. Okul bahçesine dikilen fidanlar öğrenciler üzerine zimmetlendi. Ayrıca dikilen ağaçları öğrencilerin sahiplenmesi amacıyla kendi isimleri verildi. Bir anlamda fidanlarla adaş oldular. Fidanlarla birlikte öğrencilerimizde büyüyecekler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.