Elbistan Barosunda Göz Kamaştıran Birliktelik

               Son dönemlerin en başarılı ve etkin yapısına kavuşan, dayanışma ve kenetlenmeyi en üst seviyeye çıkaran, göz kamaştıran birliktelikler ile adalet savunmasının örnek mesleğini yürüten Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliğine bağlı avukatlar, Elbistan Baro Temsilcisi Av. Sinan Ölker’in etkin ve yoğun gayretleri ile Elbistan’a kazandırılan Sosyal Tesislerde bir araya geldiler.

                Elbistan Baro Temsilcisi Av. Sinan Ölker’in etkin girişimleri ve iş takibi, Kahramanmaraş Barosunun katkıları ve Türkiye Barolar Birliğinin destekleri ile Türkiye’nin birçok ilinde bile bulunmayan Türkiye Barolar Birliği Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği, anlamlı bir organizeye daha ev sahipliği yaptı.

                Adalet savunucularının örnek teşkil eden dayanışma ve birliktelik akşamlarından birinde daha Elbistan Barosu Temsilciliğine bağlı yaklaşık 80 avukat, eşleri, aileleri ve yakınları ile birlikte gerçekleşen organize Av. Bilal Doğan’ın saklı ustalığına sahne oldu. Av. Doğan tarafından hazırlanan çiğköfte avukatların damak tadına hitap ederken, yaşanan anlamlı birliktelik adeta göz kamaştırdı.

                Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Av. Sinan Ölker, daha önceki ve son organize ile birliktelikleri değerlendirirken yaşanan güzelliklerin anlamlına özellikle vurgu yaptı. Başkan Ölker yaptığı genel değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi:

                “Adaletin sağlanmasında ve dağıtılmasında varlığı, gücü ve etkisi yok sayılamaz olan avukatlık mesleği, zorlu, meşakkatli ve yoğun uğraş isteyen bir yapıya sahip. Elbistan Baro Temsilciliği ve baroya bağlı arkadaşlarımızın girişkenliği ve çabaları ile Elbistan’a kazandırılan sosyal tesisimizde birliktelik ve dayanışma adına organizeler içinde bulunuyoruz.

                Geçmişten bugüne var olan kaynaşmanın ve bütünleşmenin üzerine artı değerler bırakarak bu aile ortamını sürdürme gayreti içindeyiz ve bu anlamlı güzelliği hep birlikte sağladığımıza inanıyorum. Mesleğin yoğun ve stresli mesailerin dışında kalan zamanlarda birlik ve beraberlik içinde ailelerimizle birlikte örnek bir dayanışma sergilediğimiz inancını taşıyorum. Bu güzel değerlerin yaşanmasına vesile olan tüm avukat arkadaşlarımıza, meslek büyüklerimize, Kahramanmaraş Barosu Başkanlığına ve Türkiye Barolar Birliği Başkanlığına bir kez daha teşekkür ediyorum. Organizenin sürprizini çiğköfte sunumu ile gerçekleştiren Av. Bilal Doğan’a da ayrıca teşekkür ediyorum.”