Dünya erkeklerini giydiren Ramsey’in Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki mağazasında ”Yaza Merhaba” partisi düzenlendi. Partiye, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz da katıldı.

Tasarıma yaptığı yatırımlar ve erkek giyiminde yarattığı şık tarzın kazandırdığı ivmeyle büyüyerek dünya erkeklerini giydiren Ramsey’in Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki mağazasında ”Yaza Merhaba” partisi düzenlendi.

Etkinliğine Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile seçkin bir davetli grubu katıldı. Başkan Poyraz, Piazza sayesinde birçok markanın Kahramanmaraş’a ilk kez girdiğini belirterek, bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuklarla yakından ilgilenen ve bu yazın erkek modası hakkında bilgi veren mağaza yetkilileri ise, Ramsey’in, Londra’da doğan, tasarım ve modayı var oluş nedeni sayan, erkeğin her anındaki tarzına odaklanan bir marka olduğunu söylediler. Yetkililer, ”Günümüzde sadece Türk erkeklerinin değil, çevre coğrafyalarını da çekim merkezi haline gelen bir marka olarak adından söz ettiren Ramsey markası olarak Kahramanmaraş’ta olmaktan mutluyuz” dediler.