31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp devir-teslim töreni ile görevine başladı.

Elbistan Adliye binasında gerçekleşen törende Harun Vicdan mazbatasını İlçe seçim kurulu Başkanı Yaşar Alpay’dan  aldı. Törende CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP İl Başkanı Ünal Ateş, CHP İlçe Başkanı Onur Gürbüz ile çok sayıda CHP’liler Başkan Harun Vicdan’ı yalnız bırakmadı.

 

 

Buradan Ekinözü belediyesine geçen başkna Vicdan coşkuyla karşılandı. Mevcut başkan Bilal Eker‘den görevi teslim alan yeni Başkan Harun Vicdan ve eski başkan Bilal Eker birbirine karşılıklı olarak birer buket çiçek takdim ettiler. 

Devir teslim töreninde CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç‘ta hazır bulundu. Başkan Vicdan görevinin sorumluluk ve bilincinde olduğunu İlçeye hizmet etmek için üstün bir çalışma yapacaklarına işaret etti.Eski başkan Bilal Eker‘de yaptığı konuşmada borçsuz bir belediye teslim etiklerine vurgu yaparak başarı dileğinde bulundu.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç‘ta ” O artık tarafsız halkın başkanıdır.Güzel çalışmalar yapacaktır, her zaman kendisinin yanında olarak desteğimiz sürecektir.Bizi destekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.