Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kars’ta meydana gelen çatışmada şehit olan polis memuru Salman Polat’ın Nurhak’taki ailesini ziyaret ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başsağlığı dileğini iletti.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kars’ta meydana gelen çatışmada şehit olan polis memuru Salman Polat’ın Nurhak’taki ailesini ziyaret ederek, Başbakan RecepTayyip Erdoğan’ın başsağlığı dileğini iletti.
Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, ziyaret amaçlı geldiği Elbistan’da, şehithaberini alır almaz şehit ailesini Nurhak’taki evlerinde ziyaret etti. Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile beraberindeki heyetle şehit ailesini ziyaret eden Ünal, burada Nurhak Kaymakamı Eyüp Fırat, Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, belde halkı ve şehit yakınları tarafından karşılandı.
Şehit babası Vahap Polat’a sarılan ve acısını paylaşan Mahir Ünal, “Öncelikle tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Sayın Başbakanımızın da selamları var. Benim aracılığım ile baş sağlığı dileklerinde bulundular” dedi.
Ünal, “Canımız, içimiz yanıyor. Şuan şehitbabamızın da dediği gibi dünya zindan. Ama bunların sonu gelecek. Bunlar artık son çırpınışları. Terör sürdürebilir bir şey değil. Türkiye’ye kurulan oyunların, kurulan tuzakların sonu yakın. Allah’ın izniyle bunların hepsinin üstünden milletimiz ile beraber geleceğiz. Gönüllerimizi rahat tutalım” ifadelerine yer verdi.
Şehit babası Vahap Polat ise, “Bizim ağzımıza kötü laf yakışmıyor ama içimiz yanıyor. Komşu ülkelerin besleyip üzerimize gönderdiği bu insanlar yüzünden çok acı çektik. Suçu işleyen insanlara baktığımızda piyondan başka bir şey göremiyorum. Bu insanları lanetliyorum. Ramazan ayında bu olayı gerçekleştiren insanları kınıyorum, lanetliyorum” diye konuştu.