MHP’li Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan’ın ziyaretleri sıcak ve samimi geçiyor. Temizkan, İşinin başında ki işçiye, emekçiye sarılıyor ve herkesi kucaklıyor.

 

Yerel seçim öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, ziyaretlerinde taraflı tarafsız herkesin sevgi ve sempatisini kazanıyor.

 

Ziyaretler kapsamında Odun Anbarı’nda çalışan işçileri de teker teker yanlarına giderek ziyaret eden Temizkan, “Biz uzaktan el sallayan olmayacağız. İşçimizin, emekçimizin, alın teri döken bu güzel kardeşlerimizin ayağına giderek sarılacağız. Takım elbisemiz kirlenir korkumuz yok. Onlar işçimizin, emekçimiz şanı şerefidir. Kardeşlerimizin elini sıkmak onlara sarılmak için, kömür ocağına gireriz, onun anbarına da gireriz. Herkes sevgimizi ve muhabbetimizi görmeli. Kimseyi ötekileştirmeden herkesin elini sıkıp, herkese sarılmak bizim boynumuzun borcudur. Yola çıktığımızda söyledik. Biz yıllardır köylerimizde, kırsalımızda kardeşlerimizin elini sıkıyor onlara sarılıyoruz. Bu sadece seçim zamanı değil, ömrümüzün her evresinde böyleydi. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecek. Üstümüz başımız kirlenir korkusu taşımıyoruz. Biz herkesi öz kardeşimiz gibi seviyoruz. Herkesin ayağına gideriz, herkes ile muhabbet ederiz ve herkesi dinleriz. Bugün seçim var diyerek sokağa çıkanlardan olmadık. Evvel allah biz her zaman sokakta, biz her zaman köyde ve tarladaydık. Üstümüz kirlensin, ama işçimizin emekçimizin elinin kiri, bizim gördüğümüz terbiye de şerefle taşınır”dedi.