Maraşta Haber
Maraşta Haber

Tarafsız Saha Dergisi çıktı

Kahramanmaraş’ta ilklere imza atan Tarafsız Saha ekibi, spor kamuoyuna bir yayın organı daha kazandırdı. Kahramanmaraşspor’u, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u ve şehrin sporunun konu edildiği ilk sayısı Şubat ayında okurlarıyla buluştu. Kahramanmaraş’ın dünyaya açılan penceresi Aksu TV ekranlarında yayınlanan Tarafsız Saha Spor Programı ile başlayan ve internet sitesi ile Kahramanmaraş ve bölge sporunu manşetlere taşıyan Tarafsız Saha […]

Tarafsız Saha Dergisi çıktı

18 Şubat 2014 - 19:09A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş’ta ilklere imza atan Tarafsız Saha ekibi, spor kamuoyuna bir yayın organı daha kazandırdı. Kahramanmaraşspor’u, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u ve şehrin sporunun konu edildiği ilk sayısı Şubat ayında okurlarıyla buluştu.

Kahramanmaraş’ın dünyaya açılan penceresi Aksu TV ekranlarında yayınlanan Tarafsız Saha Spor Programı ile başlayan ve internet sitesi ile Kahramanmaraş ve bölge sporunu manşetlere taşıyan Tarafsız Saha ekibi, bir ilki daha gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor.

 
Kahramanmaraşspor’un ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un son yıllarda elde ettiği başarılarla birlikte bir ihtiyaç haline gelen spor dergisi, spor medyasında ilkleri gerçekleştirmeyi arzulayan Mustafa Aykır ve Cebrail Sarı tarafından yayın hayatına başlatıldı.

 
Kahramanmaraşspor’un tarihi, başarıları ve özellikle son yıllarda elde ettiği başarıların konu edildiği dergide, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarıları ve tarihçesi de yer alıyor. Şehrin önde gelen spor adamları ve Kahramanmaraşspor’un efsane isimlerinin röportajlarının da bulunduğu bu ilk sayıda, şehirde gelişen diğer spor faaliyetleri ile ilgili de geniş bilgiler bulunmakta.

 
Derginin spor kamuoyuna kavuşturulma amacını anlatan Mustafa Aykır, “Büyükşehir olan Kahramanmaraş’ta spor her gün bir adım daha ileriye gidiyor. Artan nüfusu, büyüyen ekonomisi ve tarih deki konumu ile her zaman ön planda olan Kahramanmaraş’ta eksik gördüğümüz bir işi yaptık.

 
Değerli meslektaşım ve kardeşim Cebrail Sarı ile birlikte hayalini kurduğumuz bu projeyi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Sporun her alanında kendini yenileyen ve geliştiren Kahramanmaraş için Spor Dergisi olmazsa olmaz bir yayın organıdır. Yaklaşık 7 yıldan bu yana Aksu TV ekranlarında Tarafsız Saha spor programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmekteyim. Tarafsız Saha Spor programı, sporseverlerin büyük beğenisini ve takdirini kazandığını görüyor ve biliyoruz.
Bu ilgi karşısında spor severlere daha fazla hizmet verme adına programımızın isminde bir Spor Dergisi çıkarmaya karar verdik. Kahramanmaraş’ın, bölgenin ve alt liglerin gelişmelerini anlatan, sporun gelişmesi ve spor adamlarının talep ve isteklerini dile getirdiği bu güzel eseri de yayınlamanın haklı gurunu yaşıyoruz. Kahramanmaraşspor’un tarihini, 26 yıl aradan sonra elde ettiği başarıları ve süreçte yaşadığı gelişmeleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un profesyonelliğe uzanan zorlu yolculuğunu, şehir amatör futbolunun geldiği konumu ve spor anlamında yaşanan tüm gelişmeleri aktardığımız bu önemli sayıda emeği geçen ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

 
Uzun zamandır hayalini kurduğumuz ve bir çocuk misali geliştiğini ve büyüdüğünü gördüğümüz bu güzel projenin daha da gelişmesi için mücadele edeceğiz.Hedeflerimiz sadece Kahramanmaraş ile sınırlı kalmayacak ve Türk futboluna yön veren bir yayın kuruluşu olma yolunda ilerleyeceğiz.

 
Bize bu güzel projede destek veren herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Kahramanmaraş’ın sporunun gelişmesinde önemli bir pay sahibi olacak Tarafsız Saha Dergimizin ilk sayısı şehrimize ve spor severlere hayırlı uğurlu olsun.”
Dergide emeği bulunan bir diğer isim Cebrail Sarı ise dergi hakkındaki duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Kahramanmaraş’ta yıllardır emek harcadığımız spor medyasını bir adım daha ileriye götürmek için bir girişimde bulunduk.
Şehrin spor kamuoyunda belirleyici rolümüzün gelişmesi, yazdığımız ve görüntülediğimiz haberlerin daha yüksek sesle duyurulması için Tarafsız Saha Spor Dergisi ile spor severlerin karşısına çıktık.

 
Bu önemli projede asıl hedefimiz hem Kahramanmaraş’ın spor yayın organlarından biri olmak hem de ulusal olarak bölgede ve Türkiye geneline yayılmaktır.
Kahramanmaraş’ın sporuna önemli katkıda bulunan ve adeta şehrin spor sesi haline gelen Mustafa Aykır Ağabeyimle bu önemli projeyi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

 
Bu yıl 7’inci yaş gününü kutlayan Tarafsız Saha Programı adı altında bu ilk sayısını yayınladığımız dergimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kahramanmaraşspor’un tahininden şehrin tüm spor faaliyetlerine kadar bir arşiv nitelindeki bu ilk sayımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

 
Kahramanmaraş’ta doğan ve ulusal hedefleri olan bu güzel proje şehrin desteği ile daha da büyüyecektir. Kahramanmaraş’ın sporunun gelişmesini ve daha da ileriye gitmesini isteyen bizler, bunun için de önemli girişimlerde bulunuyoruz. Televizyon ekranlarından dile getirdiğimiz konuları Tarafsız Saha Spor Dergisinden daha yüksek sesle telaffuz edeceğiz. Ben bu güzel projelenin şehrimize ve Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum.”
Haber: Halil Öksüzce

DSC_4721

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ