Maraşta Haber
Maraşta Haber

Tanrıverdi “Taraftarımızı Her Zaman Yanımızda Görmek İstiyoruz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kahramanmaraş’ın takımlarına eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret etti. Spor Toto 3. Ligde zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kahramanmaraş’ta 2012 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana spor kamuoyunda taraftarı tek çatı altına toplama, birlik beraberlik mesajları ile şehrin değerlerine sahip çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini […]

Tanrıverdi “Taraftarımızı Her Zaman Yanımızda Görmek İstiyoruz”

02 Aralık 2014 - 18:17A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kahramanmaraş’ın takımlarına eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret etti.

Spor Toto 3. Ligde zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kahramanmaraş’ta 2012 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana spor kamuoyunda taraftarı tek çatı altına toplama, birlik beraberlik mesajları ile şehrin değerlerine sahip çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi, Kulüp As Başkanı ve Futbol Şube sorumlusu Bekir Kılıç, Kulüp Yöneticisi Kaan Kiraz Dernek Merkezini ziyaret ederek hep birlikte zorlu bir maratonun içerisinden şampiyonlukla çıkmak istediklerini ve taraftarın kendileri için çok önemli bir unsur olduğunu ifade ettiler.

“TAYFUN HOCAM İÇ ÇEPHEDE, BİZ DIŞ CEHHEDE SAVAŞIYORUZ”

Kahramanmaraş 12 Şubat ilçesi Şazibey Halk Pazarı (Balık Pazarı civarı) Saffron Hotel arkasında Dernek toplanma merkezinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Yönetimini ağırlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği ziyarette birlik beraberliği her zaman ön planda tutarak takımın yönetimi ile samimi bir sohbet havasında hoşça vakit geçirdi. Ziyarette taraftarın kendileri için çok önemli olduğunu vurgu yapan Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi, “Huzurun olduğu bir ortamda başarıda olur diye düşünüyorum. Biz Allah’a şükür mutluyuz. Tabiî ki bizim de maddi sorunlarımız yok mu, var ama bunlarında tek tek üstesinden geliyoruz. Bizim de başlarken niyetimiz hayırdı, inşallah akıbetimizin de hayır olacağına inanıyorum. Sezon sonunda gülen tarafında biz olmasını istiyorum. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Tayfun Hocam Sahada futbolcularla bizde yönetim olarak ve siz taraftarlar olarak dış cephede görevimizi yapıyoruz. Huzurumuz yerinde kafamız çok şükür rahat, işlerimiz yolunda inşallah taraftarımızla birlikte birde hedefimize ulaşırsak çok daha iyi olacaktır” dedi.

“HEDEFİMİZE TEKER TEKER ULAŞACAĞIZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u mütevazi bir kadro oluşturduklarını ifade ederek Hedeflerine teker teker ulaşacaklarını ifade etti. Kulüp Başkanı Tanrıverdi, Ligin ilk haftalarında istedikleri sonuçla başlamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ve daha sonraki haftalarda alınana sonuçlarla çabuk toparlandıklarını söyledi.

Başkan Tanrıverdi açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Lige isteğimiz şekilde başlayamadık evimizde bir çok maçta iyi oynamamıza rağmen bir türlü sonuca ulaşamadık. İlk haftalar çok puan kaybı yaşadık. Son haftalarda takım olarak çabuk toparlandık. Şuanda ligin zirvesine yakınız. Hedefimiz bundan sonra tabi ki üç puan. Evimizde kaybetmeye tabi ki tahammülümüz yok, deplasman da en kötü ihtimal bir puan bulmamız gerekiyor” dedi.

“LİG UZUN BİR MARATON, DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ”

Ligde alınan sonuçlarla Puan cetvelinde zirveye doğru ilerlediklerini ifade eden Tanrıverdi, “Sabırla inşallah bu işin üstesinden geleceğiz. Mütevazı bir takım oluşturduğumuzu söylemiştik. Hedefimiz inşallah ligi en iyi yerde bitirmek sezonu. Belediyespor her zaman dediğim gibi başarıya endeksli takım, hedefi olan bir takım inşallah bu koymuş olduğumuz hedeflerle birer birer ulaşacağız. Belediye spor 12 branştan oluşan bir kulüp. Dolayısıyla her branşta hedefimiz var ve o hedeflere teker teker ulaşacağız inşallah” dedi.

“PAROLAMIZ ŞAMPİYONLUK”

Hedeflerinin Şampiyonluk olduğunun altını Çizen Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak da bizim parolamız şampiyonluktur. Yine aynı şekilde hedefimize doğru gidiyoruz. Gelinen noktaya baktığımızda hakikaten oynadığımız oyunla, hem teknik ekip hem de biz yöneticiler, hem de futbolcu arkadaşlarımız kenetlenmiş durumdayız. Aradaki puan farkını çok önemsemiyoruz çünkü, 3 puanlık sistemde yukarıdaki takım her şeye gebedir. Rakiplerimizde birbirleriyle oynayacak, bizde oynayacağız. Hatta biz fikstüre baktığımızda en şanslı bir kulübüz. Bunu lehimize çevirmek istiyoruz. Kalan maçlarımızın hepsini maç maç giderek final gibi oynayıp kazanma niyetindeyiz. İnşallah bundan sonra talihsizlikler yaşamayız ve hedefimize ulaşırız” dedi.

“FUTBOLUN OLMAZSA OLMAZLARI TARAFTARDIR”

Ziyarette konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulüp As Başkanı Bekir Kılıç, “Öncelikle bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. Futbolun olmazsa olmaz parçalarından biri taraftar gruplarıdır. Bunu hepimiz biliyoruz. Kentimizin iki tane profesyonel takımı var bu bizim için bir kazanç. Hakikaten birçok kentin bir tane bile profesyonel takımı yok. Ama futboldaki bir takım imkânsızlıklara rağmen iki tane takımın olması, bence bunun baş mimarları sizlersiniz. Bizler sadece işin idari kısmında işleri yürüten insanlarız. Takımların sahipleri de sizlersiniz. Tabi Kahramanmaraşspor’umuzun durumu çok iyi değil. İnşallah iyi olur diye sadece ümit ediyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla Kahramanmaraşspor’a, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak her platformda yardımcı oluyoruz. Ama tabi her şey imkan meselesi değil. Futbol sahada oynanıyor. Ona yapacak bir şeyimiz yok” dedi.

 “KURUMSALLAŞMA ADINA ÇOK YOL KAT ETTİK”

Takımın gün geçtikçe daha iyiye gittiğini ifade eden Kulüp As Başkanı Bekir Kılıç , “Her zaman dile getiriyoruz. Belediyespor bir kurum takımı, dolayısıyla da bir ciddiyet içerisinde olması gerekiyor. Öncelikle kurumsallaşması adına çalışmalar yaptık, kurumsallaşma yönünde epey bir yol kat ettik. Daha eksikliklerimiz yok mu var, onları da inşallah kısa sürede telafi edeceğiz. Belediyespor bir kolej havası içerisinde yoluna devam edecek. Çalışmalarımız da o yönde, Futbolcularımızın öncelikle ahlaki durumlarını ele aldık. Biz transfer yaparken bu şekilde yaptık. Şu anda da elimizdeki mevcut futbolcularımız içerisinde de ahlaken çok düzgün çocuklarla yola devam ediyoruz. Birbirine saygı duyan, istişare yoluyla sorunlarımızı hallettiğimiz bir ortam oluşturduk. Bundan sonra da böyle devam edecek inşallah” dedi.

“HUZURUN OLDUĞU ORTAMDA BAŞARI KAÇINILMAZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğini Huzurun, keyiflerin yerinde olduğunu ifade eden As Başkan Bekir Kılıç, “Huzurun olduğu bir ortamda başarıda olur diye düşünüyorum. Biz Allah’a şükür mutluyuz. Tabiî ki bizim de maddi sorunlarımız yok mu, var ama bunlarında tek tek üstesinden geliyoruz” dedi.

“BİZE İNANANLARI MAHCUH ETMEYECEĞİZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak kendilerine inana ve takımını destekleyen Taraftarlarına sizleri mahcup etmeyeceğiz diyen Kulüp Yöneticisi Kaan Kiraz ise, “Her zaman 12 Numara diye tabir ettiğimiz taraftarımızıher zaman yanımızda görmek istiyoruz.  Tarafatraımız sezon başından bu yana iç sahada bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı ve bırakmayacak. Bizde bize inanan insanları mahcup etmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

 “YANIMIZDA OLMANIZI İSTİYORUZ”

Kahramanmaraş Taraftarının her zaman yanlarında olduklarının farkında olduklarını ifade eden Kaan Kiraz,  “Desteklerinizin bundan sonraki süreçte git gide çoğalarak sürmesini temenni ediyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Bizim takımımız, bu şehrin takımıdır, şehrimizin bir başka değeridir. Ne olursa olsun takımımızın arkasında olmanızı, takımımızı desteklemenizi, bizlerle beraber netice itibari ile sevinen taraf olmanızı istiyoruz. Allah izin verirse hep beraber bu sevinci sizlere yaşatırız. Hep beraber bu sevinci yaşamayı Allah bize nasip etsin. Temennimiz, bütün çabamız, bütün gayretimiz takımımızı bir üst lige taşımak. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da beklenmeyen puan kayıpları yaşamadan ligi tamamlarız. İstediğimiz şekilde tamamlarız. Bu takımı bir üst lige çıkarırız diye ümit ediyoruz” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR TAR-DER BİRLİK İÇİN KURULDU”

Bizim taraftarlarımız gördüğüm kadarıyla hep sağduyudan yana takımlarını en iyi şekilde destekleyen bir gruptan oluşmakta diyen Kiraz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a sahip çıkan destekleyen Sağduyulu taraftara sahibiz. Birlik beraberlik içerisinde bir oluşum içerisinde hareket eden taraftarımız var. İşte Kahramanmaraş Büyükşehir taraftarlar derneği de bunun için kuruldu zaten. Taraftarlarımızı bir çatı altında toplayıp, hep birlikte tek vücut olarak takımlarını destekleme gayreti içerisindeler. Bölük pörçük bir görüntü çizmektense hep birlikte aynı şeyleri söyleyen aynı düşünceleri dile getiren bir yapı oluşturmak istiyorlar. İnşallah buda yavaş yavaş olacak. Çok zevkli hafta sonları geçireceğimize inanıyorum, taraftarlarımızı da tek vücut halinde bizim yanımızda olacaklarına inanıyorum” dedi.

“ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN TAKIMLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Her zaman ne şartta olursa olsun takımı yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Biz şartlar ne olursa olsun takımımız bırakmayız. Bizim sevdamız büyüktür. Kırmızı- Beyaz, Mavi- Beyaz bizim için her şey demektir. Biz ayrım yapmamak için çalışıyor ve takımlarımızı destekliyoruz. Takımlarımıza bundan sonra da desteğimiz devam edecektir” dedi.

“BİZDE AYRIM YOK”

Dernek Başkanı Özçelik, Taraftar desteğiyle takımlarının motive olduğunu ve oyuncuların daha iyi oynadığına dikkat çekerek “Takımımız Şampiyonluk yolunda ilerliyor. Bu şampiyonluk yolunda takımımıza destek olmak üzere tribünlerde görevimizi yapıp takımlarımızı motive etmeye çalışıyoruz. Sıcak, soğuk demeden takımımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Takımımızı sahamızda ve deplasmanda en iyi şekilde desteklemeye çalışıyoruz. Biz taraftarlara düşen görev takımımızı güzel tezahüratlarla desteklemektir. Bunu Sadece Kahramanmaraşspor için değil Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve diğer Bal ligi, Amatör Takımlarımız içinde yapacağız. Başarı birlik ve beraberlik ile gelir. Bizde ayrım gayrım olmadan profesyonel takımımız başta olmak üzere Kahramanmaraş’taki Spor faaliyetlerini desteklemek üzere hep birlikte isim, cisim ayrımı yapmadan yanlarında olacağız. Biz stadyumlarda ve sporun olduğu, konuşulduğu her ortamda varlığımızı hissettireceğiz ki Kahramanmaraş yeni bir oluşum görsün ve o oluşumun farkına varsın” dedi.

“SİZDEN ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”

Geçen yıl kıl payı kaçırılan Şampiyonluğu bu sezon yaşamak istediklerini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Tribünlerden sorumlu Yöneticisi Soner Deşir, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 2 sezondur finallerden dönüyor. Bir final daha kaldırırmıyız, kaldırmamıyız bilmem amma Hedefe odaklanmış bir yönetim görüyoruz. İnşallah bu yönetimimiz bizi şampiyonluğa taşır. Takımın durumu iyi ve hedefe doğru ilerliyor. Bizim sizden tek isteğimiz takımım şampiyonluğa ulaştırmanız. Bu şehir artık şampiyonluk istiyor. Yeni yönetimde yer alan kişilerin birçoğu şampiyonluğun kıymetini, değerini çok iyi biliyor. Bizlere şampiyonluk yaşatacağına inancımız tamdır. Her zaman olduğu gibi Kahramanmaraş’ın tüm takımlarının yanında olduğumuzu söylüyoruz. O yüzden şampiyonluk yolunda biz Kahramanmaraş Büyükşehir taraftarlar derneği olarak kulübümüzün arkasındayız ve geçen sezon kaçırılan şampiyonluğu nasipse bu sezon istiyoruz” dedi.

“TAKIMLARIMIZA SAHİP ÇIKMAZSAK KİM ÇIKACAK”

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Taraftaralardan sorumlu yöneticisi Ömer Gürlek ise, “Biz Büyükşehir Spor taraftarları olarak kendi kabuğumuzu Deplasmanlara gittiğimizde Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etmektir. Kurmuş olduğumuz ve Kahramanmaraş’ın spor kulüplerini iç ve dış saha maçlarında desteklemek için taraftarları bir çatı altında toplamak üzere 2 takımımıza aynı yaklaşımla destek vermek üzere birlik beraberlik içerisinde bu işi anlımızın akı ile başaracağız. Üyeler arasında birlik ve beraberliği, sosyal dayanışmayı temin etmek amacı ile faaliyete geçirdiğimiz Derneğimizde bizim prosedürlerimize uyabilecek kişilikli, kimlikli kişilerle bu yolda ilerleyeceğiz. Spor İnsanların Sağlık açısından çok önemli bir unsur olmuştur. Bizde insanlarımıza sporu sevdirmeliyiz ve sporu aşılamalıyız. Bunun için bu taraftar Derneğini faaliyete geçirdik ve birlik içerisinde hareket etmek için buradayız” ifadelerini kullandı.

“DESTEK ÇIKALIM Kİ KAZANAN KAHRAMANMARAŞ OLSUN”

Taraftar desteğiyle takımlarının motive olduğunu ve oyuncuların daha iyi oynadığına dikkat çeken Gürlek, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz 2. Lige çok yaklaştı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz bütün rakiplerini tanıyan ve hepsini yene bilecek güçte olan bir takım. 2.ligi en çok hak eden bir takım. Biz Taraftarlar Derneği olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda takımlarımızın yanında olacağız. Bunun için taraftarlarımıza öncü olarak derneğimizden taraftarımızı deplasman maçlarına götürmek istiyoruz. Burada Takımlarımızın destekçisi olarak yanlarında olup o sevinci hep birlikte yaşayacağız. Hep birlikte bu takıma destek olalım ki Kazanan Kahramanmaraş olsun” dedi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ