AK Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, seçim çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor. Özsoy, ‘’Dulkadiroğlu halkı projelerimizi dört gözle gerçekleştirmemizi bekliyor!’’ Dedi.

Dulkadiroğlu halkı ile arasında sıcak bir bağ kuran AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, belediyeye başkan seçilip seçilmemesinin aslında bir önemi olmadığını, önemli olanın Dulkadiroğlu için projelerin hayata geçmesi olduğunu belirtti. Özsoy, ‘’İlçemizin en büyük sorunlarını, teknik alanda kuracağımız bilgili ve tecrübeli ekiple koordineli bir biçimde en iyi şekilde çözeceğiz.’’ Dedi.

SORUNLARI DAHA HIZLI ÇÖZECEĞİZ!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, ‘’Dulkadiroğlu Belediye sınırı içerisinde yaşayan halkın ihtiyaç durumu hane hane dolaşılarak kendisine sorulacak ve vatandaş tarafından en çok sorun olarak belirlenen hususlar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizle birlikte el ele verilerek bilgi sistemi ortamında değerlendirilecek ve gerekli birimlerin sorunu daha hızlı çözmesi gerçekleştirilecek.’’ Şeklinde konuştu.

DULKADİROĞLU HALKINI BİLGİ VE BECERİ SAHİBİ YAPARAK İSTİHDAM ORTAMI OLUŞTURACAĞIZ!

AK Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy; ‘’Dulkadiroğlu halkını bilgi ve beceri sahibi yaparak istihdam ortamı oluşturacağız, kentsel bütünleşmeyi sağlayarak, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaç duyduğu kent ve meslek standartlarına uygun insan gücü yetiştirerek işsizliği çözeceğiz. Özel kuruluşlar ile işbirliği içerisinde olarak mesleki eğitim kurslarında istihdam olanakları sağlayacağız.”