Kahramanmaraş Yavuz Selim İlkokulunda 1987-1992 yılları arasında eğitim gören 5-A sınıfı öğrencileri, şu an Fatih İlkokulunda görev yapan öğretmenleri Mustafa KOZAK’  la, 22 yıl sonra tekrar bir araya geldiler. Gönül isterdi ki bütün 5-A sınıfı toplansın ama kimi şehir dışında kimi de ulaşılamaz durumda…            

                Mustafa Kozak:’ Öğrencilerimin yapmış olduğu sürpriz beni çok mutlu etti. 22 yıl sonra 6 öğrencimle bir araya gelmek güzel bir duygu, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim ,keşke tüm sınıf burada olsa da eski günleri eda edebilseydik’, dedi.           

                 Öğrencisi Salih AKGÜN ise: ’Bu duygu anlatılmaz, kelimelerle ifade edilemez yaşanması gerek’ diyerek sözlerine devam etti. Ayrıca da gelecek nesillere bir nebzede örnek olabildiysek ne mutlu bize, yıllar sonra arkadaşlarımızla ve sevgili öğretmenimizle bir araya geldik öğrencilik günlerimize döndük, ilkokul yıllarının önemini ve sıcaklığını yaşadık’ dedi.

                Yavuz Selim İlkokulu 5-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mustafa Kozak’la unutulmaz bir gün yaşayarak, zaman tünelinde doyumsuz bir yolculuk yaptılar.