Kahramanmaraş-Dulkadiroğlu 23 Nisan Ortaokulu’nda öğrencilerin yapmış oldukları resim çalışmaları sergilendi.

23 Nisan Ortaokulu Müdürü Yücel Erikan yönetiminde, Görsel Sanatlar Öğretmeni Zeynep Bayraktar tarafından organizesinde öğrencilerin yapmış oldukları, guaş boya, pastel boya, minyatür çalışması ve akralik tekniklerle yapılan profesyonel çerçeveli 150 eser okul salonunda sergilenerek görücüye çıktı.

Serginin açılışını kurdelesini 23 Nisan İlköğretim Okulu eski müdürlerinden Oğuz Karakoç kesti. Karakoç yaptığı konuşmadan şu ifadeleri kullandı.

“23 Nisan Ortaokullumuzda geçmişte de güzel çalışmalar yapılmış, öğrencilerimizden bir kısmı Güzel Sanatlar Anadolu Liselerini kazanmışlardı. O yıllarda farklı Görsel Sanatlar öğretmenlerimizin emekleri vardı. Son dönemde de şu andaki öğretmenimiz Zeynep Bayraktar hanımefendi ile de kalıcı güzel çalışmalar yaptık. Yani bu okulumuzda görsel sanatlar adına önemli bir kurum kültürü oluştu. Az sonra açılışını yapacağımız sergimizi hep birlikte gezerek göreceğiz ve değerli eserlerin olduğuna şahit olacağız.

Ben bu serginin oluşmasını sağlayan, destek veren okul müdürümüzü, öğretmen arkadaşlarımızı, velilerimizi kutluyor, öğrencilerimizin başarılarının hayat boyu devam etmelerini temenni ediyorum” dedi.

Serginin açılışına Ahmet Bayazıt İlkokulu Müdürü Oğuz Karakoç, Muallim Hayrullah Efendi Ortaokulu Müdürü Hasan Genç, Aksu İlkokulu Müdürü Sema Bolat, Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu Müdürü Yücel Şanlı, Aksu Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Karaca, okulların müdür yardımcıları, öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.