Maraşta Haber
Maraşta Haber

Muhtar Adaylığında Davul Patladı

30 Mart Mahalli seçimleri belediyelere kadar muhtarlık seçimlerini de çok yakından ilgilendiriyor. Bu bağlamda, Hürriyet Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Emine Fiskeci’nin aday tanıtımı, adeta şölene dönüştü, davul bile patlatılırken, deyim yerinde ise mahalle ayağa kalktı. MUHTAR ADAYLIĞINDA DAVUL PATLADI Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci’nin de eşi olan Emine Fiskeci’nin adaylık açıklaması, Hürriyet Mahallesi, Denizkent Sitesinde […]

Muhtar Adaylığında Davul Patladı

17 Şubat 2014 - 15:51A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

30 Mart Mahalli seçimleri belediyelere kadar muhtarlık seçimlerini de çok yakından ilgilendiriyor. Bu bağlamda, Hürriyet Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Emine Fiskeci’nin aday tanıtımı, adeta şölene dönüştü, davul bile patlatılırken, deyim yerinde ise mahalle ayağa kalktı.

MUHTAR ADAYLIĞINDA DAVUL PATLADI

Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci’nin de eşi olan Emine Fiskeci’nin adaylık açıklaması, Hürriyet Mahallesi, Denizkent Sitesinde gerçekleşti. Siyasilerin, bürokratların ve basın camiası yanında site ve mahalle sakinlerinin katıldığı adaya tanıtım şöleninde, misafirlere çorba ikram edildi, bunu tatlı-pasta ikramı takip etti.

“Bu kutlu yolculuğa, başta eşim ve sonra da site sakinlerimizin ısrarı üzerine çıktım. Kadınların da iş hayatında ve siyasette olduğu kadar, yerel yönetimlerde de görev almasından yola çıkarak, yerel yönetimlerde kadının da adı olsun istedim ve bu düşünceyle aday oldum” diyen Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emine Fiskeci devam ederek, “Bu bir hizmet yarışı, Rabbim kime nasip etti ise, ona hayırlı olsun. Aday olarak mahalle sakinlerimin desteğini ve oylarını bekliyorum” diye konuştu.

PARK-BAHÇE VE TAZİYE EVİ

Basın mensuplarının muhtar seçildiğinde ne yapacağına ilişkin sorusu üzerine Muhtar Adayı Fiskeci şu cevabı verdi; “Mahallemiz hızla gelişen bir yerleşim alanı. Öncelikle taziye evi diyorum. Yarım kalan ve apartmanlar arasında sıkışıp kalan park-bahçe sorunu var, öncelikle bunları çözeceğim. Mahalle sakinlerimle bu mahalleyi yönetmeye talibim”

Muhtar adayı eşi gazeteci Mehmet Fiskeci ise, kadınların sosyal yaşamda çok şeyi başarabileceklerini ispat için eşinin aday olduğunu, sonra kentteki mahallede hiçbir bayan muhtarın olmamasının da bu adaylık için ene önemli etken olduğunu belirterek, “Eşime inanıyor ve güveniyorum. Başka muhtar adayları da var, onlara da başarılar diliyoruz. Kime nasip ise, Rab’bim ona hayırlı eylesin!

Bu mahallede oturan herkesin desteğini ve oyunu bekliyorum. Mahalle ve oylarınız bize emanet. Emanetinizi koruyacak, mahallenin sorunlarına eğilecek olan eşime desteğim eksik olmayacaktır” dedi.

EMİNE FİSKECİ HANIMEFENDİYİ MEDENİ CESARETİNDEN ÖTÜRÜ KUTLUYORUM!

Bu temenniyi dile getiren de,  açılışa renk katan isim MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.tahir Akgemci oldu. Akgemci, de mevcut muhtarlar içerisinde biri bayan muhtarın bulunmamasının bir demokrasi eksikliği olduğuna işaret etti, “Emine hanımı medeni cesaretinden dolayı kutluyorum.  Artık aday demiyor, muhtarımız demek istiyorum. Şimdiden hayırlı olsun” derken, MHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan ise başarı dileklerinde bulundu.

OYUNLAR OYNANDI VE DAVUL PATLATILDI

Kahramanmaraş tarihinde, hiçbir mahalli seçimde ve özellikle muhtar adaylıklarında bugüne kadar rastlanmayan bir aday tanıtımı gerçekleşirken, davet edilen misafirler davul zurna eşliğinde oyunlar oynadılar, ikramlardan tattılar. Bu arada, Davulcu Tekin ismiyle bilinen müzisyene arkadaşımız Tekin de Emine-Mehmet Fiskeci şerefine davulu patlatarak, bir ilke imza attı.

Aday tanıtım şölenine ayrıca, AK Parti Onikişubat ilçe başkan yardımcısı Cuma Karalar, Ilıca’nın akil insanlarından Zeki Kaçamaz, Necip Fazıl Şehir Hastanesi üst düzey yetkililerinden Mehmet Yılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğü atama işleri müdürü Ahmet Akküncü yanında,  kentimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları, Hürriyet Mahallesi ve Denizkent Sitesi sakinleri katıldı.

22 24 29 32 34 36

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ