Maraşta Haber
Maraşta Haber

Mimarlar’dan Ateş’e Tam Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ünal Ateş, ziyaretlerini Kahramanmaraş Mimarlar Odası’yla sürdürdü. Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nden beklenilmeyen bir çıkışla  kamuoyunu saran ve de projelerlerinden emin bir şekilde dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdüren İnşaat Mühendisi Ünal Ateş, Mimarlar Odasını ziyaret etti.Beraberinde Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Ülkü Eren, Dulkadiroğlu […]

Mimarlar’dan Ateş’e Tam Destek

30 Ocak 2014 - 18:26A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ünal Ateş, ziyaretlerini Kahramanmaraş Mimarlar Odası’yla sürdürdü.

Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nden beklenilmeyen bir çıkışla  kamuoyunu saran ve de projelerlerinden emin bir şekilde dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdüren İnşaat Mühendisi Ünal Ateş, Mimarlar Odasını ziyaret etti.Beraberinde Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Ülkü Eren, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Zabun ve il teşkilatından bazı isimlerinde yer aldığı ziyarette adaylar projelerini Başkan Mehmet Erdal Enver ve yönetim kurulu üyeleriyle paylaştı.Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Ateş,”Kahramanmaraş’a ve şehrimin güzel insanlarına hizmet için çıktığımız bu yolda projelerimizi anlatıp desteklerinizi almak için bugün buradayız.”dedi.

KAHRAMANMARAŞ SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Ziyarette yeni imar planına deyinen Ateş,”Yeni imar planında ciddi anlamda sıkıntılar var.

Bugün itibariyle hazırlanan bu plan ile ilgili belediyeye 1740 şikayet dilekçesi verilmiş durumda, bu da demektir ki bu planda en az 1740 tane hata var.Birçok vatandaşımızın da yeni hazırlanan bu plandan haberi bile yok.Durum böyle iken herkesin elini taşın altına koyması gerekir.Yapılan yanlışlara dur demesi gerekir.Biz şehrimizin böyle hatalarla geri planda kalmasını istemiyoruz.O yüzden bugün karşınızdayız.Şunu herkesin bilmesini istiyorum ki Kahramanmaraş sahipsiz bir memleket değildir. Bunun böyle olmadığını göstermek adına çıktığımız bu yolda halkımızın teveccühüyle göreve geldiğimiz takdirde, Sütçü İmam’ın Kahramanlık destanı yazdığı bu şehri hak ettiği hizmet standardına ulaştıracağız.”dedi.

HERYERDE PROJELERİMİZ KONUŞULUYOR

Adaylığının açıklanışından bu yana gezilerini sürdürüp, projelerini anlattığını belirten Ateş,”Adaylığımızın açıklanışının üzerinden yaklaşık 50 gün geçti. Bu süreçte her dakikamızı değerlendirmeye, insanlarımıza projelerimizi anlatmaya çalıştık.Seçim süreci sonuna kadar da bu şekilde devam edeceğiz.Davet edildiğimiz ve de ziyaret ettiğimiz  tüm kurum kuruluşlarda hemşerilerimiz projelerimizi benimsedi.Projeler bizden çıkıp tüm şehrin projesi olarak kayıtlara geçti.İnsanlarımız şunu bilmelidir ki  biz şehrimiz için uygun projeler hazırladık. Uçuk kaçık projelerle başkaları yeterince ilgileniyor.Gerçek anlamda şehrimize hizmet etmeyi düşünen bizler, projelerimizle halkımızın karşısına çıktık ve bu yüzden her yerde projelerimiz konuşuluyor.”dedi.

 ADAYLARA DAVETİNİ YİNELEDİ

Projelerine ve de kendisine güvendiğini her fırsatta ifade eden Ateş,”Vatandaşımız bizlerden vaat değil hizmet bekliyor.Bu anlamda projelerimizi hazırladık ve halkımızın takdirine sunduk, sonuna kadar da arkasındayız.Gittiğimiz her yerde yinelediğim bir davetim var. Buradan da dile getirmek istiyorum.Diğer Partilerin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarına sesleniyor ve de hodri meydan diyorum.Tüm adayların ve de basının katılacağı ortak bir toplantı düzenleyelim. Projelerimizi insanlarımızla paylaşalım.Herkes tarafından takdir gören projeleri kimin projesi olduğunu gözetmeksizin şehir yararına hayata geçirelim.Şayet olur da başkan seçilmez isek bile bu projelerden bazılarının hayata geçmesi bizi, en az başkanlığımız kadar mutlu edecektir.”dedi.

YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR SÖZÜ VERMEDİK VERMEYECEĞİZ

Verilen sözlerin arkasında olduğunu sözlerine ekleyen Ateş,”Halkımıza yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, vermeyeceğiz.Verdiğimiz sözleri de yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Kahramanmaraş hepimizin, bu uğurda herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerekir.İnsanlarımız bu şehirde hizmet görmek istiyorsa, ve aynı gelmiş aynı gider mantığı ile devam etmek istemiyorsa, oy kullanırken yapılan yanlışları  göz ardı etmemeleri gerekir diye düşünüyorum.”dedi.

Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Ülkü Eren ise,”Kahramanmaraş’ın nufüs yoğunluğu bakımından en büyük ilçesi olan Onikişubat ilçesini hak ettiği hizmete kavuşturacağız.Hayal edilen şeffaf bir belediyecilik anlayışını ile ilçemizi en iyi şekilde tanıtacağız.”diye konuştu.

Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Zabun ise,”Bu memlekete tüm değerleriyle hepimizin,bu anlamda çıktığımız yolda, insanlarımızın ön yargıdan kurtulup, projelere oy vermesini bekliyoruz.”dedi.

Kahramanmaraş Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Erdal Enver ise,”Kentimizin eksikleri yönünde yaptığınız tespitlerin altına imzamı atarım. Çalışmalarınızın bir mühendis gözüyle hazırlandığı ortada. Bunun içinde sizi ayrıca tebrik ediyorum.Şayet Kahramanmaraş’lı hizmet bekliyorsa sizleri dinlemelerini tavsiye ediyor, çıktığınız bu kutlu yolda da, başarılar diliyorum.”dedi.

DSCF1042 copy DSCF1043 copy DSCF1047 copy DSCF1049 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ