Maraşta Haber
Maraşta Haber

MHP Tam Kadro Basınla Buluştu

Kentimizde yerel seçimlerin en iddialı partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi, tam kadro basın mensupları ile buluştu. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, İl Bakanı Mustafa Bastırmacı, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Kadın Kolları İl Başkanı Halide Akben, Onikişuybat […]

MHP Tam Kadro Basınla Buluştu

24 Mart 2014 - 22:25A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kentimizde yerel seçimlerin en iddialı partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi, tam kadro basın mensupları ile buluştu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, İl Bakanı Mustafa Bastırmacı, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Kadın Kolları İl Başkanı Halide Akben, Onikişuybat İlçe Başkanı Mesut Tosun ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Ülke gündemi ve yerel seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, açılış konuşmasını toplantının ev sahipliğini yapan Milletvekili Dedeoğlu yaptı.

DEDEOĞLU; HEDEFİMİZ 12-0

Kahramanmaraş’a en üst seviyede hizmet sunabilecek adaylarla kamuoyunun karşısına çıktıklarını ifade eden Dedeoğlu; “Üç aydan bu yana seçim çalışmalarımız büyük bir yoğunlukla devam ediyor. Dokuz ilçemiz, iki merkez ilçemiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı halkımızın takdirine sunduk. Çok uzun zamandan bu yana böyle bir birlikteliği ve beraberliği arzu ediyorduk. Özellikle bugün ev sahibi olmam hasebiyle adaylarımızı ve teşkilatımızla birlikte sizlerle bir araya geldiğim için çok mutluyum. Adaylarımızı yakinen tanıyınız ve onların projelerini bir kez daha dinleyiniz istedim” dedi.

DEDEOĞLU

Seçim sürecinde Kahramanmaraş’ta yazılı ve görsel basının çok büyük ilgisini gördüklerini söyleyen Dedeoğlu;  “Bu nedenle ben Kahramanmaraş medyasına çok teşekkür ediyorum. Yine önümüzde kalan bu beş altı günlük süre içerisinde, Kahramanmaraş’ın ne kadar teveccühünü aldık, bundan sonra ne yapacağımızı anlatmaya devam edeceğiz.

Hedefimiz Kahramanmaraş’ta 12-0’dır. Bu konuda iddialıyız ve bu iddiamızı sürdüreceğiz. Partimize çok büyük bir teveccüh var. Adaylarımızın kamuoyunda kabullülük oranı yüzde doksan beş ile yüzde yüz arasındadır. Buda Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizleri son derece memnun etmektedir. Ayın 27’sinde genel başkanımız Kahramanmaraş’a teşrif edecektir. Bununla ilgili teşkilatlarımızla ve adaylarımızla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu zamana kadar göstermiş olduğunuz destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ın çok büyük eksiklikleri var. Özellikle belediyecilik anlamında bu problemlerin hepsini çözmeyi bize nasip etsin diyoruz.  Bizim aday gösterdiğimiz belediye başkanları bu konulara muktedirdir. Bunları çözmeye güçleri vardır” ddiye konuştu.

BASTIRMACI; KAHRAMANMARAŞLI MHP DİYOR

İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise yaptığı konuşmasında; “Bu toplantı MHP Kahramanmaraş teşkilatlarının birliğini, dirliğini ve beraberliğini ortaya koymuştur. Bugün her zaman olduğu gibi adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Gelinen sonuç itibarıyla da büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Bu teveccühün nedeni de adaylarımızın Kahramanmaraş’a en büyük hizmetleri yapacak olmasıdır. Kamuoyu adaylarımızın ortaya koyduğu projeleri büyük bir memnuniyetle karşılıyorlar. Ülkesine milletine ve memleketine hizmet edecek kadrolara sahip olduğumuzu bu birlik ve beraberlik tablosuyla bir kez daha göstermiş olduk.

BASTIRMACI

Çok değerli halkımıza bir kez daha seslenmek istiyorum: Kahramanmaraşlı hemşerilerim bu kadrolara destek olmayı sürdürsünler. Kahramanmaraş’taki bu güzel ortam ve samimiyet milletimize hizmet etmek içindir. Projeleriyle, düşünceleriyle ve şahsiyetleriyle Kahramanmaraş’a yakışan isimler adaylarımızdır. Kahramanmaraş’a hizmet için elimizi her türlü taşın altına koyacağız. İnşallah bu milleti istediği yere ve konuma getireceğiz” ifadelerini kullandı.

AKGEMCİ; 31 MART SABAHI MUTLU UYANACAĞIZ

Seçim çalışmaları boyunca basın mensuplarına gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci; “Bu güzel yolda son dönemece gelinirken basın mensupları ile bir araya gelerek istişare yapmak bizim için çok önemlidir. Haftaya bugün sloganımızla da belirlediğimiz gibi “31 Mart Sabahı Mutlu Uyanacağız”. Biz buna inanıyoruz ve halkımızın teveccühünü görüyoruz.

Çalışmalarımız ve projelerimizle Kahramanmaraş’ın her kesiminden destek bularak ses getirdik. Halkımız bize inandı ve güvendi. İnşallah bunun sonucunu da bir hafta sonra göreceği” dedi.

IMG_1320

AKGEMCİ; DAHA SEÇİLMEDEN HİZMET GETİRDİK

“Hızlı Tren Kaçtı” şeklindeki billboard reklamlarıyla,  Kahramanmaraş’ın önemsediği bir konuyu gündeme getirdiklerini, fakat verilen mesajın iktidar partisi tarafından yeterince algılanmamış olduğunu söyleyen Akgemci; “Başbakan Kahramanmaraş’a gelip gittikten sonra bu önemli konuyu duyurduk. Kahramanmaraş’ın çok istediği önemli bir hizmetin programa alınmasına vesile olduk. Biz gelmeden hizmetimiz geldi. Aslında hızlı tren bir semboldür. Biz hızlı treni Kahramanmaraş’a yapılacak olan hizmet kervanının bir başlangıcı olarak gördük. Hepsinin adına simgeleştirdik ve ‘Kahramanmaraş’ı kaçırdı’ başlığını bunun için attık.

Aslında Kahramanmaraş birçok şeyi kaçırdı. Bu nedenle de halkın teveccüh gösterdiği aday Tahir Akgemci’yi de kaçırmayın dedik. Biz daha bu koltuğa oturmadan çalışmamız ses getirdi ve sayın bakan konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Bu bizim Kahramanmaraş’ın hak ettiği hizmetlerin şehre kazandırılması yönündeki takipçiliğini gösteren en önemli icraatımızdır. Hızlı tren ve diğer yatırımlar bir günde gelmez. Bu bir yatırımdır ve daha önceden planlar yapılması gerekiyor. Bu düzenlenen bir basın toplantısı ile olacak iş değil. Takip edeceğiz. Hızlı trenin bir sembol olduğunu ve tüm hizmetlerin aynı titizlikle gelmesi gerektiğini akıldan çıkarmamak gerekir” dedi.

NERGİZ; SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

MHP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz; “Artık son virajdayız. Bu nedenle çok heyecanlıyız. İnşallah kalan süreci de en iyi şekilde değerlendirerek sandıktan başarı ile çıkmayı planlıyoruz. En zor bölge olarak görülen Dulkadiroğlu Belediye’sinde 30 Mart sonrası mutlu olacağımıza inanıyorum. Emeklerimizin karşılığını alacağımıza canı gönülden inanıyorum. Allah bizleri utandırmasın “ diye konuştu.

IMG_1333

TEMİZKAN; VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ

Başarılı bir seçim kampanyası yürütüldüğüne dikkat çeken MHP 12 Şubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan; “Seçimin son sürecindeyiz. Çok yoğun bir seçim süreci yürüttük. Kahramanmaraş’ta 10 yıl meslek odası başkanlığı yürüttüm. O dönemde de Kahramanmaraş’ın sıkıntılarını biliyorduk. Ancak seçim sürecinde bu sorunlardan daha fazlasının olduğunu net bir şekilde gördüm. Bu sorunları tespit ettik ve çözümleri konusunda projeler ürettik. Önceden planladığımız projelerin üzerine yenilerini eklemiş olduk. Biz bu seçim kampanyası sürecinde sloganlarımızın bir tanesi ‘önce gönülleri kazanacağız’ oldu.

IMG_1340

Çok şükür gönülleri kazandığımızı düşünüyoruz. Kahramanmaraş’ın güzel insanlarının teveccühü bu gönülleri kazandığımızın göstergesidir. 30 Mart günü de inşallah bu teveccüh sandığa yansıyacaktır. Bütün adaylarımızla 31 Mart sabahı yüzümüz gülüyor olacak. Kahramanmaraş ve insanımız için çalışmaya başlayacağız. Bizlere seçim sürecinde çok yorulduğunuz diyorlar. Biz seçim sürecinde hiç yorulmadık. Allah’ın izni halkımızın teveccühü ile seçimden sonra yorulacağız. Bu insanlara hizmet ederek yorulacağız. 25 yıldır bu memlekete yapılamayan hizmetleri bu şehre yapmak için söz verdik. Biz bu verdiğimiz sözlerin de arkasındayız” dedi.

Konuşmaların ardından basın mensuplarının soruları cevaplandırıldı.

1 3 IMG_1351 IMG_1353

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ