Maraşta Haber
Maraşta Haber

MHP Kılılı Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı

Cumartesi günü adeta mitin havasında Büyükşehir Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştiren MHP, Pazar Günü de aynı coşku içerisinde Kılılı Beldesi’nde seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Ev sahipliğini Türkoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü’nün yaptığı Kılılı Belde Sesçim Bürosu açılışına, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Dizibüyük, Türkoğlu İlçe Başkanı Orhan Sarı, Büyükşehir Belediye Başkan […]

MHP Kılılı Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı

03 Şubat 2014 - 17:23A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Cumartesi günü adeta mitin havasında Büyükşehir Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştiren MHP, Pazar Günü de aynı coşku içerisinde Kılılı Beldesi’nde seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Ev sahipliğini Türkoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü’nün yaptığı Kılılı Belde Sesçim Bürosu açılışına, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Dizibüyük, Türkoğlu İlçe Başkanı Orhan Sarı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, eski milletvekili Nevzat Taner, il eski başkanı Halit Altınköprü, İl yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Arıkan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Her zaman olduğu Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan açılışta, halka ilk seslenen Türkoğlu İlçe Başkanı Orhan Sarı, Türkoğlu halkının hizmete susadığı bu seçimde MHP’yi tercih edeceğini söyledi.

İl Başkanı Bastırmacı ise; söz sırasının vatandaşta olduğuna dikkat çekerek, bu seçimde Ak Partiye gereken dersin verileceğine inandığını söyledi ve iktidara yüklenerek; “Bu millet gerçeği gördü, uyandı ve kararını verdi. Sandıkta MHP diyecek” dedi.

30 copy

DAR GELİRLİ VATANDAŞA KONUT MÜJDESİ

Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü, yaptığı konuşmasında, dar gelirli vatandaşlara maliyetine uygun taksitlerle ev sahibi yapma müjdesi vererek başladı.

Yıllardır köy görüntüsünden kurtulamayan Türkoğlu’nun hak ettiği hizmete kendisiyle kavuşacağını ifade eden Güçlü, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Seçim zaferimizin habercisi olan Kılılı seçim büromuzun açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Hepimizin de bildiği gibi 30 Mart seçimleri şehrimiz ve ilçemiz için bir dönüm noktası.  Tarihi bir seçim olacak.  İnşallah Türkoğlu halkı da, bu seçimde üç hilali belediyeye taşıyarak tarih yazacak. Buna inancım tam. Türkoğlu halkı kararını vermiş değişime hazır.

Büyükşehir yasasıyla beraber Türkoğlu ilçemiz 4 beldesi ve köyleriyle bir bütün oldu. Belediyenin hizmet alanı genişledi.

Hala köy görünümünden kurtulamayan ilçemize, yolu, suyu, altyapısı olmayan köylerimizde eklenince, becerikli bir hizmet adamının işin başına geçmesi şart oldu.

İşte o hizmet adamı karşınızda. Sizler için biz varız dedik, yola çıktık. Hizmet bizim işimiz.

Seçim çalışmalarımız boyunca vatandaşımızın hizmete aç ve ilgiye hasret olduğunu görüyoruz.

Ben buradan söz veriyorum. Türkoğlu halkı hizmete doyacak.

Projelerimizin bir kısmını sizlerle paylaştık. Hepsi ilçemizin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış, gerçekçi projeler.

Benim fakirimin çılgın projelere değil, en iyi şartlarda yaşamaya ihtiyacı var. Başını sokacağı bir eve ihtiyacı var.  Benimde onlara bir sözüm var. Onları ev sahibi yapacağım.  Maliyet fiyatına hem de çok küçük taksitlerle.

Sadece hizmetlerimiz bunla sınırlı değil elbet, teknik belediyeciliğin dışında, sosyal sorumluluk bilinciyle hazırladığımız, vatandaşımızın doğumundan ölümüne neye ihtiyacı varsa en iyi hizmeti sunacağız.

2 copy

Sözün özü, Sorunları da biliyoruz, çözümünü de. Öyleyse hizmet için MHP’de buluşma zamanı.

Gelin hep beraber ilçemizi layık olduğu yere getirelim. Ben hizmet sözü veriyorum” dedi.

Vatandaşlardan tam destek sözü alan Güçlü’nün ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ProF. Dr. Tahir Akgemci yaptığı konuşmasında, Büyükşehir yasasıyla beldelerin iptal olmasına değinerek: “ Belediyeliğiniz iptal edildi diye üzülmeyin. Bu durumu biz avantaja çevireceğiz ve sizlere hizmetin en iyisini sunacağız” dedi.

Ülkenin gelişmesinin yerel seçimlerde verilecek doğru karara bağlı olduğunun altını çizen Akgemci; “Bu güne kadar yetkiyi bir partiye verdiniz. Helal olsun. Bundan sonrası için hak ettiğiniz hizmeti alabilmek için tercihinizin MHP’den yana olduğuna inanıyorum. Burada bu kadar kalabalığın olması da bunu gösteriyor.

Belediye başkan adayınız Cafer Güçlü, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak. O verdiği sözü yapar. Sizlerde biliyorsunuz.

Ve sizler için profesyonelce hazırladığı projeleriyle bu işte ne kadar deneyim ve tecrübe sahibi olduğu ortada. Siz destek verin O da hizmet getirsin” dedi.

5 copy

Büyükşehir ve ilçelerin koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini de hatırlatan Akgemci; “Bu yapılanma yeni bir yapılanma. Belediye başkanlığı makamını hizmet adamlarını getirmeniz gerek. Artık belediye iktidar partisinden olursa iyi hizmet alırız diye bir şey yok. Büyükşehrin bütçesi sizlerin ödediği vergilerden oluşuyor. Buna kimse müdahale edemez” diye konuştu.

Kılılı Beldesi Esnaflarını da gezen Akgemci ve Güçlü, esnafın sorunlarını beklentilerini dinlediler ve projelerini anlattılar.

1 copy  3 copy 4 copy  6 copy 7 copy 8 copy 9 copy 10 copy 11 copy 12 copy 13 copy 14 copy 15 copy 16 copy 17 copy 18 copy 19 copy 20 copy 21 copy 22 copy 23 copy 24 copy 25 copy 26 copy 27 copy

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ