Maraşta Haber
Maraşta Haber

MHP Afşin’de Seçim Bürosunu Miting Havasında Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi, Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’ın seçim bürosu açılışını miting havasında yaptı ! Açılışa  Erzurum Milletvekili MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Erdem Karakoç ve İlçe Başkanlarının yan sıra […]

MHP Afşin’de Seçim Bürosunu Miting Havasında Açtı

16 Ocak 2014 - 17:57A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Milliyetçi Hareket Partisi, Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’ın seçim bürosu açılışını miting havasında yaptı !

Açılışa  Erzurum Milletvekili MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Erdem Karakoç ve İlçe Başkanlarının yan sıra binlerce vatandaş katıldı.

Çifte kurbanların kesildiği, dualar eşliğinde yapılan seçim bürosu açılışında, MHP Afşin ilçe başkanı Mehmet Taşkale partililere seslendi. Taşkale, bu seçimde MHP’nin sandıktan ezici çoğunlukla zaferle çıkacağını ve ilçenin hizmete kavuşacağını söyledi.

Erdem Karakoç Mesur Dedeoğlu Tahir Akgemci Adem Yıldız

YILDIZ; BOŞ VAATLERLE DEĞİL HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız ise; “Sizlerin bu desteği MHP’nin teşkilatlı çalışması bu birlik beraberlik olduğu sürece Allah’ın izniyle zafer sizlerin olacaktır” dedi.

Bu güne kadar Afşin’in hizmet alamadığının altını çizen Yıldız: “Hizmet fakiri ilçemizin hali ortada. Verilen vaatlerin hepsi boş çıktı. Boş laflarla bizleri oyaladılar. Ama artık Afşinli bu boş vaatlere kanmayacak.

Bugün burada Türkiye’nin en büyük yatırımları var. Santrallerin tozunu, külünü benim halkım yutuyor ama benim halkım burada çalıştırılmıyor. Bu Allah’tan reva mı? Biz belediyeyi aldığımızda bu anlayışı yıkacağız.” dedi.

Daha yaşanabilir bir ilçe için en üst düzeyde hizmetler sunacağını söyleyen Yıldız, Afşinlilere her alan gelişmiş modern bir ilçe inşaa edeceğinin sözünü verdi.

AKGEMCİ; BÜYÜKŞEHİR BÜTÇESİ İLE BİRLİKTE GELİYOR

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, “bu muhteşem kalabalık, bu konvoy sizlerin nasıl birlikte olduğunu ve Afşin’de belediyeyi aldığımızın göstergesidir. Adem Yıldız’a şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Sayın Yıldız, sizlere sorunlardan yerine getirilmeyen sözlerden bahsetti. Bizim halkımız hizmetin en en iyisini hak ediyor. Bizlerde bunun için yola çıktık.

Bakın artık Büyükşehir kendi bütçesi ile geliyor. Kahramanmaraşlının ödediği gelir vergilerinin % 6’sı büyükşehrin bütçesi. Bu değişmez. Yerel yönetimler iktidar partisinden olursa daha iyi hizmet alırız düşüncesi yanlış. Hizmeti hizmet adamları yapar. İşte karşınızda hizmet adamları, desteğinizi esirgemeyin.

Afşin ilçemiz konumu itibariyle, Din turizminin merkezi olmalıydı. Santrallerle ekonomik zorlukları aşmış, en modern ilçemiz olmalıydı. İşsizlik sorununu hiç olmamalıydı. 

Allah’ın izniyle Adem Başkanımızla omuz omuza verip ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise “hükümetin 11 yıldır yapmış olduğu boş icraatlarından söz etti.

MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (4) copy

Milletvekili Mesut Dedeoğlu; “11 yıldır iktidardan Kahramanmaraş ve kuzey ilçelere neler yaptılar diyerek Termik Santralinde göçük altında kalan kardeşlerimize anıt mezar bile yapmadılar. Tünellerinin adının birinin Eshab-ı Kehf olması için önerge verdim” Hükümet milletvekillerini eleştiren Dedeoğlu, neler yaptılar inşallah bunların hesabını sandıkta vereceğiz diyerek termik santrallerin bacalarını yeni filtre takılması gerektiğini vurguladı.

TBMM’de sürekli önerge verdiğini vermeye de devam edeceğim diyerek “Rahmetli Ergün Ertekin’den sonra yeniden üç hilali surlara çekerek Adem kardeşimle hizmetin nasıl yapıldığını göstereceğiz” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk; “30 Martta yapılacak olan bir yerel seçim var. Afşin’i yıldız yapacak görev aşkıyla yanan bir kardeşiniz var. Bu gördüğünüz birliktelik bunu gösteriyor.

11 yıldır iktidarda bulunan AKP hükümeti topraklarımızı yabancılara peşkeş çekme, yandaş koruma, gemi alma, yolsuzluk yapma çaldıklarını aceleyle kaçırırken ayakkabı kutusuna dolar saklamaktan başka ne yapmıştır. Adaleti ortadan kaldırdık. Adalet dediler. İnsanları kendi evlatlarından ayrı tutacaktın yaptığın ortada. İmralı canisi yakalandığında süt dökmüş kedi gibi iken şimdi sana kafa tutuyor. Hükümeti tehdit ediyor. Bir partinin gölgesine sığınarak kendini neredeyse kral ilan ediyor. Yani zavallıyken zalim hükümdar konumuna giriyor. Sayın Başbakan biz bu toprakları alın terimiz ve şehitlerin kanıyla aldık. Kimseye peşkeş çektirmeyiz. Gerekirse yeniden ya Allah der yeniden gerekirse ya istiklal ya ölüm deriz.

Rahmetli Başbuğumuz sizin bu günkü durumunu anlatmıştı. Alparslan Türkeş öyle bir gençlik bıraktı ki işte onlar sizlersiniz. Allah’ın izniyle sizler oldukça bu vatan bölünmeyecektir.

Sevgili gençler önümüzdeki yapılacak olan yerel yönetim seçimleri çok önemlidir. Unutmayın yerel yönetimlerin iktidarı getireceğini bunun için her kardeşimize çok görev düşüyor. Adem Yıldız’ı size emanet ediyorum” dedi.
Aynı gün Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.

Esnafın sorunlarını, beklentilerini dinleyen Akgemci ve Yıldız; “Sizler bize yetkiyi verin, bu sorunların hızla aşılması için en üst düzeyde hizmet sunacağız” dediler.

MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (3) copy

MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (1) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (2) copy

MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (5) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (6) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (7) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (8) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (9) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (10) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (11) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (13) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (14) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (15) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (16) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (18) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (19) copy MHP Afşin Şeçim Bürosunu Miting Havasında Açtı (20) copy

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ