Maraşta Haber
Maraşta Haber

Mahçiçek, 25 Yılda Yapılamayan Hizmetler 25 Güne Sığdı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Önsen mahallesinin parke yol çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını belirterek, “25 yılda yapılamayan hizmetleri 25 güne sığdırdık” dedi. Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi, Önsen Mahallesinde düzenlediği kahvaltı programıyla, milletvekillerini ve vatandaşları bir araya getirdi. Kurban Bayramının manevi atmosferi içerisinde gerçekleştirilen buluşmaya katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Milletvekilleri […]

Mahçiçek, 25 Yılda Yapılamayan Hizmetler 25 Güne Sığdı

05 Ekim 2014 - 16:23A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Önsen mahallesinin parke yol çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını belirterek, “25 yılda yapılamayan hizmetleri 25 güne sığdırdık” dedi.

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi, Önsen Mahallesinde düzenlediği kahvaltı programıyla, milletvekillerini ve vatandaşları bir araya getirdi. Kurban Bayramının manevi atmosferi içerisinde gerçekleştirilen buluşmaya katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Milletvekilleri Dr. Yıldırım Ramazanoğlu ve Sıtkı Güvenç vatandaşlarla bayramlaşıp, taleplerini dinledi.

Programda konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vatandaşlar arasındaki dayanışmayı artıran bir etkinliği daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye gayret ettiklerini ifade eden Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Onikişubat belediyemizin 81 tane köyden ve beldeden dönüşen mahallesi var. 47 tane de şehrimizde mahallemiz var. Toplamda 128 tane mahallemiz, 360 bin de nüfusumuz var. Bu 128 mahalleye ve 360 bin nüfusa elimizden gelen tüm çabayı ortaya koyarak hizmet ediyoruz. Biliyorsunuz Önsen 1989 yılında belediye olmuştu. Aşağı yukarı 25-26 sene önce belediye olmuş. Çok şükür Önsen’imizin yollarını yaptık. İnşallah önümüzdeki sene çok daha farklı hizmetlerimiz olacak. Ama şunu söyleyeyim 25-26 sene de yapılmayanı 25-26 günde yaptık. İşte AK Partimizin, iktidarımızın, belediyeciliğimizin farkı bu. İnşallah gelecek sene Önsen’e bir İmam Hatip yapacağız. Hem de yanında yurduyla beraber. Yani okumayan insanımız kalmayacak. Başta kız çocuklarımız olmak üzere tüm çocuklarımızı okutacağız. Okutacağız ki onların bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olmalarını, bizlere hizmet etmelerini sağlayacağız. Biz de inşallah o okuyan çocuklarımıza elimizden geldiğince yardımcı olacağız.”

Programda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Milletin irfanına, ferasetine inanmayanların hep kaybettiğini anlatan Ünal, AK Parti kadrolarının ise tam bir bütünlük içerisinde millete hizmet etmeye devam ettiğini kaydetti. Ünal, şunları kaydetti:

“Siz şimdi şu anda burada siz bir şey görüyorsunuz. Gördüğünüz şey, Recep Tayyip Erdoğan’dan Onikişubat Belediye Başkanına kadar, milletvekillerinden il başkanına kadar tıkır tıkır saat gibi çalışan ve hizmet üreten bir ekip görüyorsunuz. Bunu gördüğünüz için de sandıkta ne yapıyorsunuz bizleri onaylıyorsunuz. Öbür tarafta muhalefete bakıyorsunuz, kendi içinde anlaşamayan, kendi içinde koltuk ve makam kavgasına düşen ve kendi işini bile halledemeyen bir muhalefet var ve millet bu muhalefeti 60 yıldır cezalandırıyor. Konuştukları hep aynı. Bir felaket tellallığı, bir ülke düşmanlığı. Öyle ki artık AK Parti düşmanlığını Türkiye düşmanlığı ve maalesef bir kısmı da İslam düşmanlığına dönüştürmüş durumda. Sözde sanatçı bir kadın dün dedi ki, ‘eline bıçak alıp kurban kesenle, kafa kesen IŞİD’çi arasında bir fark görmüyorum’ dedi. Artık düşmanlığı bu noktaya kadar maalesef getirmiş durumdalar.”

AK Parti hükümetlerinin 12 yıla çok büyük hizmetler sığdırdığını dile getiren Ünal, “Bu milletin derin tarihi, kültürü, medeniyeti, inancı, bu millete bugüne kadar yol gösterdi, ışık oldu ve onu diğer milletlerden ayırt etti. Neyiyle ayırt etti, şefkatiyle, merhametiyle ayırt etti. Bakın yaklaşık bir milyon kişiye şu ana kadar kapımızı açtık. Mazlum, mağdur, yalnız, kimsesiz ve Allah’a sığınmış herkese Allah’a olan muhabbet ve inancımızdan dolayı kapımızı ve kalbimizi açtık. Bakın 12 yılda bu millete inandığımız için Allah bu işi öyle bir bereketlendirdi ki 120 yılda alınacak mesafeyi 12 yılda aldık. Dolar yükselecek, ekonomi kötüye gidecek diye bekliyorlardı. . Fitch değerlendirme notumuzu sabitledi. ABD Başkan Yardımcısı Biden’in açıklamasından dolayı göbek atmaya başlayanlar, dün akşam Biden, cumhurbaşkanımızdan özür dileyince ne yaptılar merak ediyorum. Bunları şunun için anlatıyorum. Bu millet büyük millet. Biz öyle bir ekip ve takımız ki birimiz Türkiye’nin sorunlarıyla ilgilenir, Onikişubat Önsenin sorunlarıyla ilgilenir. Bizim böyle bir takımımız var. Bunun için size teşekkür ediyoruz, çünkü bu takımı siz çıkardınız” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Sıtkı Güvenç ise büyükşehir yasasının önemine değindi. Büyükşehirle birlikte şehirde olan tüm imkanların kırsal kesimlere de ulaştıracağını kaydeden Güvenç, “Öncelikle bu ortamı bize hazırladığı için Onikişubat Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ben belediye başkanlarımızla sohbet ediyorum. Şunu görüyorum, inşallah 3 yıl içinde tüm köylerimizi parkeye kavuşturacaklar. 70-80 yılda yapılamayan hizmetler inşallah 3 yılda yapılacak’ diye konuştu.

Milletvekili Dr. Yıldırım Ramazanoğlu da AK Parti’nin tüm uygulamalarıyla aile gibi çalışarak hizmet ürettiğini ifade etti. Ramazanoğnu, “Bakın burada da bir aile ortamındayız. Bir çok Önsenli kardeşimiz ailecek burada. Bu da camiamızın aileler tarafından ne kadar önemsendiğini gösteren çok önemli bir unsur. Yüce rabbim bu aile birlikteliğimizi daha da güçlendirerek devam ettirmeyi nasip etsin. Hanefi Bey İmam Hatip müşdesi verdi. Bu güzel müjdenin böyle güzel bir bayram gününde gelmesi çok anlamlı. Kendisini kutluyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Yoğurt, Nihan Büyükdereli, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir ve teşkilat mensupları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı program kahvaltı ve sohbet eşliğinde son buldu.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(1 Yorum)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ