KSÜ Mart Ayında da Dopdolu

KSÜ Mart Ayında da Dopdolu
Her ay birbirinden güzel etkinliklere imza atan KSÜ Mart ayında da hızını kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Son yıllarda akademik çalışmalarla ve yapılan ciddi yatırımlarla önemli bir ivme yakalayan Kahramanmaraş Sütçü...

Her ay birbirinden güzel etkinliklere imza atan KSÜ Mart ayında da hızını kesmeden etkinliklerine devam ediyor. 

Son yıllarda akademik çalışmalarla ve yapılan ciddi yatırımlarla önemli bir ivme yakalayan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), kültürel faaliyetleriyle de göz doldurmaya devam ediyor. KSÜ Eğitim-öğretim dönemi boyunca öğrencilerin mesleki anlamda kaliteyi yakalamaları için yapılan çalışmalar yanında, sosyal ve kültürel etkinliklerle de millî ve manevî değerlerini yaşatmalarını sağlıyor. Yapılan bu etkinliklerle öğrenciler hem derslerinden arta kalan vakitleri kişilik gelişimlerini olumlu manada etkileyecek şekilde değerlendiriyor, hem de bir çok ünlü isimle tanışma ve onların tecrübelerinden yararlanma imkanı buluyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ‘İş’te kadın’ paneli, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde Araştırmacı-Yazar Dursun Gürlek ile ‘İstiklal Marşı Ekseninde Mehmet Akif’i Anlamak’ söyleşisi, 13 Mart Şair Serdar Tuncer ile ‘Şiir dinletisi’, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Oya Ögenler’in “XV. Yüzyılın ünlü hekimi Şerafettin Sabuncuoğlu’nun Dünya Tıp tarihindeki önemi” isimli konferansı , Onur ödülleri ve beyaz önlük giyme töreninin yapılmasının ardından KSÜ’de Mart ayı boyunca kültürel faaliyetler hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan etkinliklerin sadece öğrenciler ya da üniversite personeline değil, bütün Kahramanmaraşlılara yapıldığını belirten yetkililer, Kahramanmaraş halkını da her zaman bu faaliyetlerin içinde görmek istediklerini belirtiyorlar. Yetkililer faaliyetlerinin her zaman www.ksu.edu.tr adresinden duyurulduğunu, katılmak isteyenlerin bu adresten takip edebileceğini ifade ettiler.

ksü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.