KOGDER, Şehit ve Gaziler Derneği’nde İftar Düzenledi

KOGDER, Şehit ve Gaziler Derneği’nde İftar Düzenledi
Kısa adı KOGDER olan Kahramanmaraş Özel Güvenlik Derneği, Şehit ve Gaziler Derneği'nde iftar programı düzenledi. KOGDER Başkanı Mustafa Mengür memnuniyetini şu sözler ile dile getirdi :"Kahramanmaraş Özel Güvenlik...

Kısa adı KOGDER olan Kahramanmaraş Özel Güvenlik Derneği, Şehit ve Gaziler Derneği'nde iftar programı düzenledi. KOGDER Başkanı Mustafa Mengür memnuniyetini şu sözler ile dile getirdi :

"Kahramanmaraş Özel Güvenlik derneği KOGDER tarafından organize edilen iftar programımıza teşriflerinden dolayı, Gaziler yönetimine, İHH derneği yönetimine, Engelliler derneği yönetimine, Emekliler derneği yönetimine, Gençlik federasyonu yönetimine, marangozlar odası yönetimine, özel güvenlik mensubu arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, Cenabı Allahtan tüm dünyada yaşayan Müslümanların üzerinden baskı ve şiddetin kalkması için mübarek kadir gecesinde dualar ederiz.

İftar programında bize derneklerini açan Şehit ve Gaziler derneği yönetimi ve sayın başkanı Yunus Kahraman’a bu iftarda bizimde emeğimiz geçsin diyen Günalan tarhanacılıktan Murat GÜNALAN bey ve ayrıca iftar programına katkılarından dolayı KOGDER yönetimi olarak teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.