Maraşta Haber
Maraşta Haber

KENTMARAŞDER, Ankara ve Kahramanmaraş’ta Ziyaretler Gerçekleştirdi

İstanbul’ da faaliyet gösteren KENTMARAŞDER ekibi, Kurucu Başkan Ahmet BÜLBÜL,  Başkan Bilal ARDIÇ, Genel Sekreter Recep TECİRLİ ve Başkan Yardımcıları Bekir DEDELER, M.Hakan ŞİŞMAN, Yakup DOKUMACI ve AR-GE Birim başkanı Zeki BAHÇE’den oluşan heyetle 19 Eylül perşembe günü Ankara’ da bir dizi ziyaretlerde bulundular. Heyet ilk olarak AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir […]

KENTMARAŞDER, Ankara ve Kahramanmaraş’ta Ziyaretler Gerçekleştirdi

25 Eylül 2013 - 11:48A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

İstanbul’ da faaliyet gösteren KENTMARAŞDER ekibi, Kurucu Başkan Ahmet BÜLBÜL,  Başkan Bilal ARDIÇ, Genel Sekreter Recep TECİRLİ ve Başkan Yardımcıları Bekir DEDELER, M.Hakan ŞİŞMAN, Yakup DOKUMACI ve AR-GE Birim başkanı Zeki BAHÇE’den oluşan heyetle 19 Eylül perşembe günü Ankara’ da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Ankara (1)

Heyet ilk olarak AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir ÜNAL’ı makamında ziyaret etti. Bir saat kadar süren ziyarette Kahramanmaraş ve dernekler üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.

KENTMARAŞ ekibi TBMM ziyaretinin ardından TETAŞ Genel Müdürlüğüne geçerek, daha önce İstanbul’da Enerji Bakanlığına bağlı EÜAŞ’de Ambarlı Tesis Müdür Yrd. Olarak görev yapmakta iken TETAŞ Personel, Eğitim ve İdari İşler Daire Başkanlığı görevine atanan hemşerimiz Gökalp GEDİKBAŞI’nı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ankara (2)

Heyet daha sonra TETAŞ Genel Müdürü Münib KARAKILIÇ’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kısa bir süre önce hayatını kaybeden TETAŞ eski Genel Müdürü Hacı Duran GÖKKAYA hemşerimizi de hayırla yad eden KENTMARAŞ ekibi son olarak TETAŞ’ da görev yapan hemşerilerimiz Enerji Satış Daire Başkanı Halil İbrahim GÖK ve Genel Müdür Özel Kalem Müdürü Yusuf GÖKDOĞAN ile de hasret giderme fırsatı buldular.

Ankara (3)

 

Ankara’dan Sonra Kahramanmaraş’ta da Ziyaretler Gerçekleştirildi !

İstanbul’ da faaliyet gösteren KENTMARAŞDER Ankara’dan sonra Kahramanmaraş’da da çeşitli ziyaret ve faaliyetlerde bulundular.  19 Eylül Perşembe akşamı Kahramanmaraş’a gelen KENTMARAŞDER Kurucu Başkan Ahmet BÜLBÜL, Genel Başkan Bilal ARDIÇ, Genel Sekreter Recep TECİRLİ ve Başkan Yardımcıları Bekir DEDELER, M.Hakan ŞİŞMAN, Yakup DOKUMACI ve AR-GE Birim başkanı  Zeki BAHÇE’den oluşan heyetle PİSERRO firmasının sahibi Ali Rıza KISAKÜREK’in misafiri olup birlikte akşam yemeği yediler.  KENTMARAŞDER ekibi daha sonra aynı zamanda KENTMARAŞDER Başkan Yardımcısı olan Yakup DOKUMACI ve Kahramanmaraş’ın sevilen ismi M.Akif ERCAN’ a da taziye ziyaretinde bulundular.

20 Eylül Cuma günü programlarına Kahramanmaraş  Valisi Şükrü KOCATEPE’yi makamında ziyaret ederek başlayan heyet Vali KOCATEPE ile kentin sorunları ve  bu sorunların çözüme ulaşmasında derneklerin önemine değindiler. Dernek Başkanı Bilal ARDIÇ her ne kadar uzun yıllar İstanbul’da yaşasalar da bir an olsun bile Kahramanmaraş’ımızı düşünmeden edemediğimizi ve doğduğumuz toprakları unutmamızın asla söz konusu olamayacağını belirtti.

vali copy

Heyet daha sonra yeni kurulan Dulkadiroğlu ve On iki Şubat ilçelerimizin kaymakamlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. Dulkadiroğlu ilçesi kaymakamı Metin Maytalman’ı ve On iki Şubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa POYRAZ Ankara’da olduğu için Belediyeye ziyareti gerçekleşemedi.

KENTMARAŞDER Başkan Yrd. Yakup DOKUMACI ve Kahramanmaraş’ın sevilen ismi Akif ERCAN’ a taziye ziyaretinde bulundular.

KENTMARAŞDER ekibi daha sonra Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Kemal KARAKÜÇÜK’ü  ziyaret ettiler.  Kahramanmaraş’ın sanayisini ülke ekonomisine katkısını, tekstilde Kahramanmaraş’ın yerini ve yaptıkları faaliyetleri ayrıntılı bir şekilde anlatan Başkan KARAKÜÇÜK, KENTMARAŞDER’in  ziyaretinden dolayı  çok memnun kaldığını ve en kısa zamanda İstanbul’a bir iade-i ziyarette bulunacağını söyledi.

Cuma namazını mimarisiyle herkesi kendisine hayran bırakan Ahdulhamithan camiinde kılan dernek yöneticileri Dünya markası MADO yu ziyaret ettiler.

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Said KANBUR’un ikram ettiği öğle yemeği eşliğinde oldukça samimi bir ortamda geçen sohbette, Kahramanmaraş’ın nasıl dünyada “Dondurmanın Anavatanı” haline geldiğini ve bunun ülkemiz ekonomisine ne derece önemli katkılar sağladığını konuşuldu.

mado 2 copy

KENTMARAŞDER Yöneticileride  ülke ekonomisine ve Kahramanmaraşa yapmış olduğu katkılardan dolayı sayın Mehmet KANBUR’a  teşekkür ettiler.

Erkek giyim sektöründe yine bir dünya markası haline gelen PİSERRO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza KISAKÜREK’i makamında ziyaret eden KENTMARAŞDER ekibi Sn. KISAKÜREK ile birlikte özellikle yerel yönetim ile ilgili önemli fikir alışverişinde bulunuldu.

piserro copy

Bu ziyarette oldukça memnun kalan KISAKÜREK;  KENTMARAŞDER ekibini  Kahramanmaraş’da bir an olsun yalnız bırakmadı.

Heyet daha sonra Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran BALSUYU makamında ziyaret ettiler.  Geçtiğimiz hafta fabrikasında yangın çıkan BALSUYU’na geçmiş olsun temennilerini de ileten KETMARAŞDER’e  Sn.BALSUYU Kahramanmaraş için planlamış olduğu  projelerini anlattı ve “Belki bizim bu denli büyük projelerin tamamını hayata geçirmeye ömrümüz yetmez ama gelecek nesillerin bunu gerçekleştireceğini ümit ediyorum” dedi.

ticaret borsası copy

Heyet daha sonra  Kipaş  Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi ÖKSÜZ’ü ziyaret ettiler. Öksüz de KENTMARAŞDER’ in çalışmalarını yakından takip ettiğini, bu ekibi Kahmramanmaraş’da görmekten mutlu olduğunu ifade etti.

hanifi öksüz copy

Akşam saatlerinde  EDO’yu ziyaret eden heyet EDO Yönetim Kurulu Başkanı  Sıddık İNALBAS il dışında olduğu için yardımcısı Necmi DENİZ’in KENTMARAŞDER onuruna vermiş olduğu akşam yemeği ikramına katıldılar.

KENTMARAŞDER  Yönetim Kurulu saat 22:30 da Aksu TV’de Alper TAŞLIALAN’n sunduğu Karizmatik Show  programına katıldılar. Canlı olarak yayınlanan programda Dernek Başkanı Bilal ARDIÇ KENTMARAŞDER’in faaliyetlerini, vizyonunu neler yapacağını tek tek anlatarak KENTMAŞARDER’in bu kaliteli kadro ile değil bir il, ilçe belediye yönetimini ülkemizi yönetebileceğini ifade etti.  Soru cevap şeklinde devam eden program saat 24’e kadar sürdü.

Cumartesi sabahı KENTMARAŞDER ekibi AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ’in misafiriydi. GÜVENÇ , KENTMARAŞDER yöneticilerine Kahramanmaraş dondurması kadar ünlü kelle paça ikram etti. Sıtkı Güvenç ve Mağralı Muhtarı ile Dernekler ve Kahramanmaraş konulu sohbet edildi.

s_1

Heyet daha sonra Kahramanmaraş’ın  bir başka ünlü markası ALPEDO KERVANHAN’ı ziyaret etti. Bu ani ziyaretler bazen ev sahiplerini yerinde bulamıyor. ALPEDO sahibi Sami KERVANCIOĞLU’ da il dışında olduğu için KENTMARAŞDER ekibini yardımcıları karşıladı.

KENTMARAŞDER Kahramanmaraş’da  İl Başkanı Fatih ERKOÇ. Belediye Başkanı Mustafa POYRAZ, Millet vekilleri Sıtkı GÜVENÇ ve Mehmet SAĞLAM’ında aralarında bulunduğu heyetle açılış ve etkinliklere katıldılar. Dolu dolu geçen bir çok görüşmelerin ve ziyaretleriden  sonra cumartesi akşam saatlerinde İstanbul’a dönüş yaptılar.

açılış 1 copy açılış 2 copy açılış 4 copy alpedo copy cami 1 copy cami 2 copy cami 3 copy edo 1 copy  mado 1 copy  pisero ikram copy  s  sanayi odası copy taziye 2 copy taziye copy  tv de copy

Haber ve Fotoğraf :  Zeki BAHÇE

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ