Kahramanmaraş’ta amatör futbolcular isyanda

Kahramanmaraş’ta amatör futbolcular isyanda
2013-2014 Futbol Sezonu Kahramanmaraş Amatör Futbol Ligi geçtiğimiz hafta start aldı.U15 ve U17  Ligi ile başlayan Amatör Küme maçlarında ilk hafta karşılaşmaları 21-22 Eylül  tarihlerinde oynandı.İlk haftanın bitimi...

2013-2014 Futbol Sezonu Kahramanmaraş Amatör Futbol Ligi geçtiğimiz hafta start aldı.

U15 ve U17  Ligi ile başlayan Amatör Küme maçlarında ilk hafta karşılaşmaları 21-22 Eylül  tarihlerinde oynandı.

İlk haftanın bitimi ile birlikte  Kahramanmaraş Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Tertip Komitesi tarafından alınan karar gereği maçların hafta içinde de oynanmasına karar verdi. Alınan bu kararla birlikte başta futbolcu ve futbolcu  velileri bu karara tepki gösterdiler.

Futbolcular, hafta içinde maçların oynanmasına karşı olduklarını belirterek, Okullar açıldı, artık dersler de yoğunlaştı, derslerimizi bırakıp maçlara gitmek zorunda kalıyoruz. Böyle olunca da derslerden geri kalıyoruz. Maçlara gitmesek yıllarca antrenmana gittik, maçlar oynadık, belli bir yerlere gelmek istiyoruz bu çalışmamızı da heba etmek istemiyoruz. Yetkililerin bu konuyu dikkate alıp maçların hafta sonu oynanmasını istiyoruz" dediler.

Futbolcu velileri ise, çocuklarının okuldan çok futbola kafasını yorduğunu, hafta içi maçlar olduğu takdirde bir hafta okula kendini veremediğini ve derslerinin zayıf olduğunu ifade ederek, maçların mutlaka cumartesi ve pazar günü oynanmasını istiyoruz" açıklamasını yaptılar.