Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraşspor’da Değişim Yeni Başkan Fatih Ceyhan ile başlıyor

Kahramanmaraşspor’da Faturavizyon dönemi önceki gün resmen sona erdi. Kulübü Kahramanmaraşlı iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan 8 Milyon 300 Bin TL olan borları karşılığında devraldı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da yönetim değişikliğindeki bilgi kirliliği bugün yapılan basın toplantısı ile netlik kazandı. Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor’un yöneticiliğini de yapan Kahramanmaraşlı iş adamı Fatih […]

Kahramanmaraşspor’da Değişim Yeni Başkan Fatih Ceyhan ile başlıyor

25 Temmuz 2014 - 16:47A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraşspor’da Faturavizyon dönemi önceki gün resmen sona erdi. Kulübü Kahramanmaraşlı iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan 8 Milyon 300 Bin TL olan borları karşılığında devraldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da yönetim değişikliğindeki bilgi kirliliği bugün yapılan basın toplantısı ile netlik kazandı. Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor’un yöneticiliğini de yapan Kahramanmaraşlı iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan, büyük bir sorumluluk aldığını ve bu sorumluluğu da taşımak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Bugün kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor’u resmen devraldığını açıkladı.

Faturavizyon ile kulübün ilişiğinin tamamen kesildiğini kaydeden Ceyhan, bu güne kadar oluşan tüm polemikleri bir kenara bırakarak kulübün bekası için mücadele edeceklerini kaydetti. Takımın sorunlarını iyi bildiklerini kaydeden Ceyhan, ekonomik olarak takımın kalkınması için projeler geliştireceklerini ve hedefe sorunları çözerek ilerleyeceklerini belirtti.

DSC_2566

“ALT YAPIDAN KAHRAMANMARAŞLI GENÇLERİ KAZANACAĞIZ”

Kahramanmaraşspor’un bundan sonraki süreçte anlık başarıları kovalamayacağını belirten Ceyhan, kalıcı başarılar için ter dökeceklerini kaydetti. Bunun için de ilk adım olarak alt yapıyı güçlendireceklerini dile getiren Ceyhan, Kahramanmaraş’ın gençlerinin Kahramanmaraşspor’da top koşturacağını anlattı.

“TARAFTAR TEK BİR ÇATI ALTINDA TOPLANACAK”

Kahramanmaraşspor’un en büyük handikaplarından bir tanesinin de taraftarın bir ve beraber olamaması olduğunu ifade eden Ceyhan, bu duruma da el atacaklarını belirtti. İlk adım olarak ortak bir lokal yeri belirlediklerini anlatan Ceyhan, bu yere de KMS Kafe ismini verdiklerini ve taraftarların ortak noktasının bu alan olacağını söyledi.

TARAFTARIN İHTİYAÇLARINA YÖNETİM ÇÖZÜM BULACAK

Kahramanmaraşspor taraftarının sorunlarını çözmek ve deplasmana gitmelerini kolaylaştırmak adına, bu konudaki tüm girişimleri yönetimin karşılayacağını dile getiren Ceyhan, bu durumun da takıma çok büyük katkılar sağlayacağını anlattı.
Ceyhan, konular ile ilgili konuşmasını şu satır başları altında sürdürdü:

“YAKLAŞIK 10 OYUNCU İLE GÖRÜŞÜYÜRUZ”

“Veli Torun ve Niyazi büyük ihtimal takımda kalacaklar. Onlarla büyük ölçüde anlaşma sağladık. Bu oyuncularla büyük ihtimal sözleşme imzalayacağız. Bunun dışında 10 tane oyuncuyla görüşüyoruz. Belki de ilerleyen günlerde buraya gelebilirler. Takımı kuracağımız oyuncuları belirledik.”

“ŞEHRİME BU ŞEKİLDE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

“ Bu benim için ticari bir karardır. Ben bu şehirde okudum. Bu şehirde yaşadım. Bu şehirde doğdum. Bu nedenle bu kararı alma hissiyatına kapıldım.  Genç yaşlarımda amatör olarak futbolda oynadım. Bu bir şehir takımıdır. Bu şehre bu şekilde hizmet etmek istiyorum.  Bu nedenle de bu kararı aldım. Umarım bu kararım şehir adına hayırlı olacaktır.”

“ZARARI GÖZE ALARAK YOLA ÇIKTIK”

“Burada bir ticari riski aldım. Zararı da göze alarak bu yola çıktım. Memleketimi seviyorum. Bu nedenle de memleketimin tanıtmak istiyorum. Bu tanıtım için önemli unsurlardan birinin de spor olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle de 46 numaralı futbolcuları süper ligde, PTT 1. Ligde göstermek istiyorum. 8 milyon TL kadar yatırım yaparak kulübü aldım. Altyapıya az biraz para harcanarak kurulacak altyapıdan birçok yetenekli futbolcu çıkar. Futbol orta seviyeli ailelerin çocuklarının yaptığı spordur. Futbol oynayarak hem kendini kurtarır, hem memleketini temsil eder. Hem de spor yapmış olur.  Birinci amacım altyapıya önem verip, yetenekli sporcular çıkarmaktır. Bu saatten sonra olmaması için sebep yoktur.”

“KAHRAMANMARAŞLI GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIM”

“Bu takımı Faturavizyon olduktan sonra en büyük sıkıntılarından birisi de yönetimin İstanbul’da olduğundan dolayı oluşan kopukluktu. Bunları hiç tartışmıyorum. Ben bir Kahramanmaraşlı olarak geçen sene ki düşülen durumdan rahatsız oldum. Bu güzide takımın bayrağını doğru yerde, doğru şekilde dalgalandırmaya çalışacağım. Bu işteki 2’inci sosyal sorumluluğum da budur. Kahramanmaraşlı gençlerin önünü açacağım. Bu benim sosyal görevimdir. Tabi bunu yaparken şehrin ileri gelenlerinden desteğini de istiyoruz. Biz burada elimizden geleni yapacağız. Memleket için bir şeyler yapmaya çalışacağız. Takımın borçları açısından rahatlatacağız.

“HEDEFİMİZ ÖNCELİKLİ OLARAK LİGDE KALMAK”

“Bu seneki hedefimiz gerçekçi olmak gerekirse ligde kalmaktır. Çünkü bütün takımlar ikinci kamp dönemini yaparken biz bir takım sorunlar ile uğraşıyoruz. Takım kurmaya çalışıyoruz. Bir sonraki yıl asıl hedefimiz olacaktır.”

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ