Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraşspor için birlik ve beraberlik zamanı

Kahramanmaraşspor taraftarı uzun yıllar başarının hayalini bile kuramadı. Bir gün birileri geldi ve biz hayalini bile kuramadığınız şeyleri gerçekleştireceğiz dediler. Gönlünde hiçbir kötülük beslemeyen Kahramanmaraş halkı bu insanlara inandı ve tarihinin en büyük manevi desteklerinden birini verdi. Bundan 27 yıl önce olduğu gibi Kahramanmaraşspor için bir ve beraber oldu. Bu insanlara inanmayanlar da oldu elbet. […]

Kahramanmaraşspor için birlik ve beraberlik zamanı

26 Ağustos 2014 - 11:41A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraşspor taraftarı uzun yıllar başarının hayalini bile kuramadı. Bir gün birileri geldi ve biz hayalini bile kuramadığınız şeyleri gerçekleştireceğiz dediler.

Gönlünde hiçbir kötülük beslemeyen Kahramanmaraş halkı bu insanlara inandı ve tarihinin en büyük manevi desteklerinden birini verdi. Bundan 27 yıl önce olduğu gibi Kahramanmaraşspor için bir ve beraber oldu.

Bu insanlara inanmayanlar da oldu elbet. Onlar da uzaktan seyrettiler olup biteni.

O yabancılar sözlerini kısmen tuttu ve takımı iki sezon şampiyon yaparak PTT 1. Lig’e kadar yükseltti. Ancak bundan sonrası şahsi çıkarlar ve bahanelerle hüsrana dönüştü. Takım küme düştü Kahramanmaraşlı yine boynu bükük kaldı.

Tam her şey bitti derken ümitler yeniden yeşerdi. Kahramanmaraşspor’un başarısızlıklarında üzülen, başarılarında sevinen, takımın daha iyi yerlere gelmesi için mücadele eden Kahramanmaraş halkının içinden biri çıktı ve ‘ben artık bu gidişe bir son veriyorum’ dedi.

Büyük hayal kırıklıkları yaşayan Kahramanmaraş halkı kendi içinden çıkıp gelen bu kişiye sahip çıktı ve hayallerini yeniden büyük tutmaya başladı.

Bu sevgiyi Kahramanmaraşspor’un geçtiğimiz hafta Körfez İskenderunspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında gördük. Taraftar Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ı adeta bağrına bastı.

Bu birlik ve beraberliği oluşturan sadece taraftar değil elbette. Bu sacayağının olmazsa olmazı olan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un bu karşılaşmayı izlemesi bu birlik ve beraberliği adeta tescilledi.
Kahramanmaraş halkının artık hayal kırıklıklarına tahammülü yok. Bu karşılaşmada ortaya konulan performansı tartışacağız. Skor elbette taraftarın istediği gibi, ancak oyun tarzı bizim istediğimiz gibi değil.

İdari yönetimin takımın daha iyi olması için elinden gelenin fazlasını yaptığından kimsenin şüphesi yok. Takımın daha iyi yerlere gelmesi için mücadele edeceğini ve bu davada bedenini taşın altına koyduğunu söyleyen Fatih Mehmet Ceyhan’ın yaptığını teknik yönetim yapacak mı?

Teknik yönetim de bu sorumluluğu alabilecek mi? Bu taşın altına Orhan Şerit bedenini koya bilecek mi?
Karşılaşma boyunca Kahramanmaraşsporlu oyuncuların takım görüntüsünden uzak bireysel yeteneklerini sergilemeye çalıştıklarını gördük. Bu durumu açılış maçı ve taraftara kendini gösterme çabası olarak değerlendiriyoruz ve üzerinde fazla durmuyoruz.

Benim burada değinmek istediğim konu birlik ve beraberliğin oluştuğu bu ortamı bozacak unsurların bertaraf edilmesidir.
Teknik Direktör Orhan Şerit ile geçen sezon ters düşen Edeler Grubu hiç de kendisine yakışmayan bir davranışta bulunarak hocayı protesto etti. Bence bu protestonun ne yeriydi ne de zamanı.

Kahramanmaraşspor tarihinde il defa böyle birlik ve beraberlik ortamı yakalandı ve taraftarımız bu durumu mahvetmesini bildi.
PTT 1. Lig’de de karşılaşmayı izlemeye gelen siyasetçilerimiz adeta yerden yere vurulmuş ve Kahramanmaraşspor’a adeta komplo kurulmuştu.

Ben Cumartesi günü yapılan protestoyu o protestodan farklı görmüyorum. Çünkü konu Kahramanmaraşspor ise bazı şeyleri yutmak gerekir diye düşünüyorum.

Eğer haklıysanız bunu zaman ortaya çıkaracaktır. Yapılan protestonun yanlışlığına vurgu yaparak bu konuyu kapatmak istiyorum. Elbette herkes bu konuda bir ders alacaktır.

Birlik ve beraberliği tescilleyen bir diğer görüntü de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor As Başkanı Bekir Kılıç ve yönetim kurulu üyelerinin maçta olması ve Kulüp Başkanı Zekeriya Tanrıverdi’nin kulüp yönetimine başarılar dileyen çiçekler göndermesiydi.

Bu güzel tablonun sezon boyunca devam etmesi takım üzerinde elbette olumlu bir baskı oluşturacaktır.
Yeteneği orta düzey olan bir futbolcu bunu en üst seviyeye çıkarmak isteyecektir.

Ben takımın bu hafta oynayacağı Ankaragücü maçında aynı birlik ve beraberliğin oluşması temennisinde bulunarak herkese SPORLA DOLU GÜNLER diliyorum.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ