Kahramanmaraş Valisi Kocatepe’nin Basın Bayramı Mesajı

Kahramanmaraş Valisi Kocatepe’nin Basın Bayramı Mesajı
Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı !<Bilindiği gibi 24 Temmuz 1908 tarihi ülkemizde basından sansürün kaldırıldığı ve gazetelerin ilk kez sansürsüz...

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı !

<Bilindiği gibi 24 Temmuz 1908 tarihi ülkemizde basından sansürün kaldırıldığı ve gazetelerin ilk kez sansürsüz yayınlandığı tarihtir. Bu nedenle bugünü her yıl “Basın Bayramı” olarak kutluyoruz.

Basın, çağdaş demokrasilerde iletişimin en güçlü araçlarından olup, toplumun yapılanmasında ve gelişmesinde büyük rol oynayan vazgeçilmez unsurlardan biridir. Basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren basın mensuplarımız ise bu görevi yerine getirirken günümüzün en dinamik ve fedakârlık isteyen mesleklerinden birisini icra etmektedir. Basın mensuplarımızın bu zor görevi yerine getirirken aynı zamanda meslek ilkeleri ve etiğini gözeterek kamuoyunu doğru, eksiksiz ve zamanında aydınlatması büyük önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet gazeteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.