Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş Suzan ve Abdulhakim Bilgili Wushu Kulübü : Destek Bekliyoruz

Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Wushu Kulübü, Akdeniz Güney İlleri Wushu Şampiyonası’nda 2 birincilik 3 ‘de ikincilik aldı. Osmaniye’de 225 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Akdeniz Güney İlleri Wushu Şampiyonası sona erdi. Osmaniye Atatürk Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılan  şampiyonada, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Isparta, Osmaniye ve Mersin’den gelen 225 sporcu rakipleriyle mücadele etti. Minikler, […]

Kahramanmaraş Suzan ve Abdulhakim Bilgili Wushu Kulübü : Destek Bekliyoruz

18 Kasım 2013 - 11:19A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Wushu Kulübü, Akdeniz Güney İlleri Wushu Şampiyonası’nda 2 birincilik 3 ‘de ikincilik aldı.

Osmaniye’de 225 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Akdeniz Güney İlleri Wushu Şampiyonası sona erdi.

Osmaniye Atatürk Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılan  şampiyonada, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Isparta, Osmaniye ve Mersin’den gelen 225 sporcu rakipleriyle mücadele etti.

Minikler, yıldızlar, gençler ve büyüklerde erkek ve kadınlar kategorisinde gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren sporcular ve kulüpler belli oldu.

Şampiyonayı, Adana kulüplerinden Kobra birinci, Özgür ikinci, Fırtına ise üçüncü tamamladı. Fırtına ile eşit madalya sayısına sahip Şanlıurfa Özcan Gündör Spor Kulübü de üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ve kulüplerine madalya ve  kupaları düzenlenen törenle verildi.

Şampiyona’ya Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Wushu Kulübünden 4 erkek Vücut Eğitim Merkezi’nden ise 1 bayan olmak üzere  5 sporcu katıldı.

Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Wushu Kulübü şampiyonada kulüp olarak dereceye giremezken bireysel mücadelelerde 1  sporcu birinci 3 sporcu da ikinci olurken Vücut Eğitim Merkezi adına katılan Bayan sporcu ise 1. oldu.

Kahramanmaraş Vücut Eğitim Merkezi’nden Gamze Demir kilosunda bütün rakiplerini mağlup ederek şampiyonada bireysel dalda şampiyonluğu kazandı.

Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Wushu Kulübünden Abdul Baki Avcı 1. ci, Yusuf Gökkaya, Ömer Faruk Avcı ve Abdulmuttalip şampiyonada kendi kilolarında 2. ci oldular.

Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Kılınçkıran, başarılı sporcuları makamında kabul etti.

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Müdür Kılınçkıran bu başarıların önümüzdeki şampiyonalarda da devam etmesi temennisinde bulundu.

Kahramanmaraş Vücut Eğitim Merkezi Kulüp Başkanı  Şahin Menge ve Mesut Fıstık da başarılı sporcuları tebrik ederek bundan sonraki şampiyonalarda 1. likler beklediklerini söylediler.

 

Akdeniz Güney İlleri Wushu Şampiyonası’na maddi imkansızlıklardan dolayı az sayıda sporcu ile gittiklerini bu yüzden takım olarak derece yapamadıklarını  fakat  bireysel olarak çok iyi maçlar çıkardıklarını belirten Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Wushu Kulübü Antrenörü Halide Ay, 5 sporcu ile gittiğimiz yarışmada 2 birincilik, 3’de 2. lik aldıklarını ifade etti.

Wushu sporunun sevilen bir spor dalı olduğunu belirten Ay, kurulduğumuz günden bu yana sporcu sayımız her geçen gün artıyor, bu bizi mutlu ediyor, fakat imkansızlıklardan dolayı bir çok  şampiyonaya katılamıyoruz. Bu konuda yetkili kuruluşların maddi ve manevi desteğini istiyoruz. Bu çocukların ellerinden tutuldukları takdirde büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

 

BAŞARILARIMIZLA KARAMANMARAŞIN TANITIMINA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

 

Kahramanmaraşlı işadamlarının Wushu sporuna ve sporcularına maddi manevi destek vermelerini de isteyen antrenör Halide Ay, İşadamlarımızın bu çocuklara sahip çıkması gerek çünkü yıllardır Kahramanmaraş’ın tanıtım eksikliği var diyoruz şehri tanıtmak için onca paralar harcıyoruz, işte şehrin tanıtımı için bir fırsat, bu çocuklarımıza sahip çıkıp onlara maddi ve manevi destek verildiği takdirde, Kahramanmaraş’ın adını hem Türkiye şampiyonasında hem de milli takımla birlikte Avrupa, Dünya ve hatta Olimpiyat şampiyonalarında duyurabilirler, bu çocukların desteğe ihtiyacı var ve iş adamlarımızın bu desteği bu sporculardan esirgemeyeceklerinden eminim” dedi.

KABAKÇI, KARADUTLU,  ARGUZ VE KILINÇKIRAN’A TEŞEKKÜR

Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Wushu Kulübü Antrenörü Halide Ay, “Wushu Takımına kurulduğu günden bu yana hiçbir desteğini esirgemeyen ve bu başarıda büyük emekleri olan başta Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Şube Müdürü Mehmet Karadutlu , Mustafa Arguz’a   ve  Suzan Abdul Hakim  Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Kılınçkıran’a da çok  çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ