Kahramanmaraş Belediyesi Meclisi Ocak ayı içerisindeki ikinci oturumunu gerçekleştirdi.

Meclis Başkanvekili Mehmet Hamzaoğlu başkanlığında toplanan Belediye Meclisi gündem dışı gelen maddeleri görüşerek karara bağladı.

Gündem dışı gelen 22. Maddede İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden gelen sözleşmeli olarak çalıştırılacak 1 mimar ve 1 mühendise 2014 yılı içerisinde ödenecek ücretin belirlenmesi teklifi kabul edildi.

Gündem dışı gelen 23. Maddede İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün İmar Planı’na yapılan itirazların görüşülmesi konusundaki teklifi İmar Komisyonuna havale edildi.

Gündem dışı gelen 24. Maddede İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen Köy Yerleşik Alan sınır belirlenmesi konusundaki teklifi kabul edildi.

Gündem dışı gelen 25. Maddede Meclis Toplantısına katılamayan meclis üyelerinin izinli sayılması konusunda görüşülerek kabul edildi.

Meclis Başkanvekili Mehmet Hamzaoğlu, Yeni İmar Planı’na yapılan itirazların değerlendirilmesi için 15 günlük sürenin başladığını ve Meclis’in 21 Ocak 2014 tarihinde üçüncü oturumunu gerçekleştireceğini söylemesiyle oturuma ara verildi.