Elbistan’da bugün saat 12.30 sıralarında, Ekinözü (Cela) eski garajı civarında baba ve oğlu silahlı saldırıya uğradı. Yakın mesafeden tabancayla edilen ateş sonucunda çeşitli yerlerinde ağır yaralanan baba ve oğlu ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Şüpheli saldırgan ise olay yerine çok yakın olan Elbistan Emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Elbistan’ı şoka uğratan olay saat 12.30 sıralarında Ekinözü (Cela) Eski Garajı yakınında meydana geldi. Baba H. C. Er (64) ile oğlu T. Er (33) garaj civarında yürürken yanlarına yaklaşan Ş. Ş. aniden her ikisine de tabancayla ateş etmeye başladı. Olayın duyulmasıyla birlikte bölgeye acil kodla gönderilen polisler çevrede geniş önlemler aldı ve olay yeri inceleme ekipleri çevrede geniş çaplı araştırma yaptı.

Aldıkları kurşun yaralarıyla yere yığılan baba H.C. Er ve oğlu T. Er, olay yerine çağrılan 2 ambulansla Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı oldukları tespit edilen baba ve oğul ameliyata alındı. Sağlık durumları ise ciddiyetini koruyor.

Şüpheli saldırgan ise kurşun yağdırdığı olay sonrasında koşarak çok yakında bulunan Elbistan Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Olay ile ilgili soruşturma ve araştırma geniş kapsamlı olarak sürdürülürken, yaralıların durumunu öğrenmek için hastaneye gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.

Eski bir husumete dayalı olarak yaşanan bu üzücü olayın Izgın köyünde bir söğüt ağacı yüzünden başladığı ifade edildi.