İbrahim Doğan, Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimi ile bir araya geldi.

İbrahim Doğan, Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimi ile bir araya geldi.
THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan ÇGD Yönetimiyle Bir Araya Geldi Çorlu TSO’nun ev sahipliğinde Silverside Hotel’de gerçekleştirilen ‘Çorlu Havaalanının İşlevselliğinin Arttırılması’ toplantısına...

THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan ÇGD Yönetimiyle Bir Araya Geldi

 

Çorlu TSO’nun ev sahipliğinde Silverside Hotel’de gerçekleştirilen ‘Çorlu Havaalanının İşlevselliğinin Arttırılması’ toplantısına konuşmacı olarak katılan Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimi ile bir araya geldi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde Çorlu Havaalanının İşlevselliğinin Arttırılması amacıyla düzenlenen toplantı Silverside Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantıya konuşmacı olarak katılan AnadoluJet icrasından sorumlu Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan ile Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimi ile toplantı öncesinde ve sonrasında bir araya geldi. Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Ankara ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan ile görüşen dernek yöneticileri, Çorlu uçuşlarının attırılması ve sefer sayısının ikiye çıkarılması için yoğun bir isteğin olduğunu dile getirdiler.

Çorlu Gazeteciler Derneği’ni önümüzdeki süreçte ziyaret edeceğini ve daha kapsamlı görüşmeler gerçekleştireceğini belirten THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimine yakın ilgisi ve destekleri için teşekkür etti.

THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Doğan Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetimiyle Görüştü 02

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.