Maraşta Haber
Maraşta Haber

Hizmet Yürüyüşü Sürüyor

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık Belediye Başkan Adayı Yakup Hamdi Bozdağ’la birlikte, ilçeye bağlı beldeleri ziyaret etti. Milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Sevde Beyazıt Kaçar’ın da eşlik ettiği gezilerde, Büyüknacar, Yumaklıcerit ve Evri beldelerinde vatandaşla buluşan ak kadrolar yöre insanı tarafından coşkuyla karşılandı. 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Kahramanmaraş’ın geleceğini inşa […]

Hizmet Yürüyüşü Sürüyor

09 Mart 2014 - 15:21A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık Belediye Başkan Adayı Yakup Hamdi Bozdağ’la birlikte, ilçeye bağlı beldeleri ziyaret etti.

Milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Sevde Beyazıt Kaçar’ın da eşlik ettiği gezilerde, Büyüknacar, Yumaklıcerit ve Evri beldelerinde vatandaşla buluşan ak kadrolar yöre insanı tarafından coşkuyla karşılandı.

30 Mart yerel seçimleri öncesinde Kahramanmaraş’ın geleceğini inşa edecek 196 projeyi kamuoyuyla paylaşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bir yandan da seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Sevde Beyazıt Kaçar ile Pazarcık Belediye Başkan Adayı Yakup Hamdi Bozdağ’ın da katıldığı ziyaretlerde, Pazarcık bölgesine çıkarma yapan Erkoç, vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı. Sabahın erken saatlerinde başlayan gezinin ilk durağı Pazarcık ilçesi oldu. Burada Sağlık Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’a gönderilen ve Pazarcık ilçesine tahsis edilen 2 ambulansın teslim törenine katılan heyet, daha sonra Büyüknacar kasabasına geçti.

Büyüknacarlılar tarafından coşkuyla karşılanan ak kadrolar, vatandaşlarla sohbet edip AK Parti hükümetleri döneminde yapılan icraatları anlatıp, yeni dönemdeki projeleri hakkında bilgiler verdiler. Daha sonra Yumaklıcerit beldesine geçen heyet, artık yöre insanının hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi olmak üzere 2 başkana sahip olduğunu anlattılar.

82 copy

Burada gerçekleştirilen coşkulu mitingin ardından Ganidağı köyünde inşaası tamamlanan sağlık evinin açılışı gerçekleştirildi. AK Kadroların Pazarcık gezisindeki son durağı ise Evri Kasabası oldu. Coşkunun doruğa çıktığı mitinge katılan yüzlerce belde sakini, sandıktaki kararlarının hizmetten yana olduğunu işaret etti.

Katıldığı mitinglerde yöre insanına seslenen Büyükşehir adayı Erkoç, çok önemli bir seçim sürecinden geçildiğini söyledi. Türkiye için istiklal mücadelesine dönüşen bu seçimlerden, yine milletin desteğiyle en güçlü şekilde çıkacaklarını ifade eden Erkoç, şöyle konuştu:

“Görüyorsunuz, Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki bu kutlu yürüyüşü durdurmak istiyorlar. Bu nedenle 30 Mart, güçlü Türkiye’yi linç etme seçimine dönüştü. Ancak her şeye rağmen bu seçimlerden de sizlerin desteğiyle güçlenerek çıkacağız.

Kardeşlerim artık Kahramanmaraş büyükşehir. Büyüknacar büyükşehir, Pazarcık büyükşehir, hep beraberiz. Artık Büyüknacar, Yumaklıcerit, Evri büyükşehir belediye başkanını, Pazarcık belediye başkanını ve belediye meclis üyelerini seçiyor. Artık yetki sizde. Biz de sizlerin desteğiyle kahraman kentin her noktasının hizmetkarı olmak için geliyoruz. Geleceği hep beraber inşa etmek için geliyoruz. Merkezdeki tüm hizmetleri, ilçe ve beldeler ile buradaki mahallelerimize getirmek için geliyoruz. Seçimlerden sonra büyükşehir sosyal belediyecilik hizmetleriyle gelecek, evde bakım hizmetleriyle gelecek, kütüphanesiyle gelecek. Yani buralar sadece tabelada mahalle olmayacak. İnşallah hep beraber omuz omuza vererek, buraları en yaşanılabilir yerler haline getireceğiz.

33 copy

İşte Yumaklıcerit’te büyük bir zenginliğimiz olan üzümümüz var. Bölgenin en güzel üzümleri burada yetişiyor. İnşallah bunları da gündemimizde tutarak, hem bu ürünümüzün piyasa değerini yükseltmek hem de sizlerin daha fazla kazanç elde etmesini sağlamak için gayret edeceğiz. Buna benzer bir çok çalışmamızla, şehrimizin kıymet arz eden ürünlerini ön plana çıkartacağız. Tüm bunları el birliğiyle başaracağımızdan hiçbir kuşkumuz yok.”

AK Parti Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar ise 30 mart seçimlerinde kullanılacak her oyun ülkenin geleceğini belirleyeceğine dikkat çekti. İktidarları yönetiminde yapılan hizmetleri anlatıp destek isteyen Kaçar, şunları söyledi:

“Artık sizin verdiğiniz oylarla, ülkemizdeki istikrarla okullarımız yapılıyor. Çocuklar ders kitaplarına kavuşuyor. İletişimi, bilgiyi, teknolojiyi kullanıyor. Dev hastaneler hem ülkemizin hem de şehrimizin her köşesine yapılıyor. Artık bütün bütün hastane kapıları millete açıldı. Hatırlayın ülkemizde başörtüsü sorunu vardı. Türkiye’de bazı dernekler kadın erkek eşitliğinden bahsediyordu. Ama bizim ülkemizde daha düne kadar kadın kadına eşit değildi. Başı açık kadınla başı kapalı kadın arasında ayrım vardı. Çok şükür sizin desteklerinizle bunlar çözüldü. Bundan sonra da oylarınızla bize destek verdiğiniz sürece sizler için çalışmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ise 30 Mart’la birlikte Pazarcık’ın iktidar hasretinin son bulacağını söyledi. Güvenç, “Pazarcık ve çevresinin ak kadrolarla buluşma zamanı gelmiştir. 30 Mart’ta Pazarcık aydınlık yarınlar için ak kadroları iş başına getirecektir. Ülkemiz üzerine oynanan bu karanlık senaryoları gören halkımız, sandıkta bu kişilere gereken cevabı verip, istikrarın devam etmesi için Türkiye’nin daha da büyüyüp, geleceğe ümitle güçlü bir şekilde yürümesi için tercihini AK Parti’den yana kullanacaktır. Bizler de her türlü hizmetin en güzeline layık olan vatandaşlarımıza layık olacağız, durmadan yorulmadan sizler için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Pazarcık Belediye Başkan Adayı Yakup Hamdi Bozdağ’da, tüm Pazarcıklılara hizmetkar olmak için geldiklerini ifade etti. Sözlerinde CHP milletvekili Durdu Özbolat’ıda eleştiren Bozdağ, Pazarcık’ı AK Parti’nin kalesi haline getireceklerini söyledi. Bozdağ, şöyle konuştu:

“İşte bir milletvekili halen, 30 yıl öncesinin zihniyetini taşıyor. Zihniyeti değişmemiş. İstiyor ki Pazarcık eskisi gibi olsun. İşte bu nedenle bu seçim ne benim ne Fatih beyin seçimi. Bu seçim başbakanımızın seçimi. Rahmetli Menderes’e ne yapıldıysa, Özal’a ne yapıldıysa başbakanımıza da o yapılmak isteniyor. Şimdi 30 Mart’ta önümüze sandık gelecek. 24 gün sonra Pazarcık sosyalistlerin kalesi mi olacak, yoksa Recep Tayyip Erdoğan’ın mı? İşte seçim bu seçim. Sandığa gelirken vicdanlarınızın sesini dinleyin ve en doğru kararı verin.”

Pazarcık beldelerinde yapılan çalışmaların ardından merkeze dönen ak kadrolar, akşam da Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlik Başkanlığı’nda (KMESOB)  Birlik Başkanı Ahmet Kuybu, Başkanvekili Mustafa Öz ve esnaflarla bir araya geldi. Burada da şehrin geleceğine ilişkin değerlendirmeler yapan heyet, katılımcıların yönelttiği soruları cevaplandırdı.

29 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ