Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Kahramanmaraşspor Maçı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Kahramanmaraşspor Maçı
PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.PTT 1. Ligde Pazartesi günü kozlarını paylaşacak olan iki komşu şehrin takımı tarihleri boyunca...

PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Ligde Pazartesi günü kozlarını paylaşacak olan iki komşu şehrin takımı tarihleri boyunca toplamda 8’nci defa karşı karşıya gelecek. İlk maçını 1993’te yapan iki komşu şehrin takımı geriye dönük bakıldığında 20 yılda 7 kez karşı karşıya geldi. Bu 7 maçın 6’sını Gaziantep Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kazanırken, bir maçta berabere tamamlandı.

Pazartesi günü 8’nci kez karşı karşıya gelecek olan iki komşu şehrin takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında galibiyet istiyor. Kahramanmaraşspor ise deplasman da kazanarak ilk deplasman galibiyetini almak peşinde.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, "İyi durumda olduğumuzu düşünüyoruz. Boluspor maçında gördüğümüz eksiklikleri gidermek için bazı önlemler aldık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından puan almak istiyoruz. Sanıyorum bunu başaracak güç ve inancımız var" ifadesini kullandı.

9 Aralık 2013 Pazartesi saat 20:00'da Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda başlayacak karşılaşma, TRT Web Tv'den canlı olarak izlenebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.