Maraşta Haber
Maraşta Haber

Fatih Erkoç, Afşin’de Teşkilat ve İlçe Halkıyla Buluştu

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, Afşin’de teşkilat ve ilçe halkıyla buluştu. İlçe teşkilatında partililerine hitap eden Erkoç, “1 milyon 63 bin insanımızın huzur ve mutluluğu için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, Afşin’de teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluştu. […]

Fatih Erkoç, Afşin’de Teşkilat ve İlçe Halkıyla Buluştu

19 Aralık 2013 - 7:29A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, Afşin’de teşkilat ve ilçe halkıyla buluştu.

İlçe teşkilatında partililerine hitap eden Erkoç, “1 milyon 63 bin insanımızın huzur ve mutluluğu için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, Afşin’de teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluştu. Afşin girişinde AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Ticaret Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ve yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan Erkoç, ilçe binasında partililerine hitap etti.

Türkiye’nin 2002 öncesi durumunu ve bugün geldiği noktayı anlatan Erkoç, ülkeyi her geçen gün büyüten bir kadronun içerisinde olmaktan onur duyduğunu söyledi. 2001 yılında AK Parti kurulduğunda bu teşkilat içerisine girdiğini anımsatan Erkoç, şöyle konuştu:
Biz bu yola çıktığımızda ülkemiz çok kötü şartlardaydı. Ben AK Parti’nin Kahramanmaraş’taki kurucu üyelerinden biriyim. Hatırlayın o dönem ülkemiz kaos ve kargaşa içerisindeydi. Büyük bir istikrarsızlık vardı. Ülkemiz her gecen gün mutsuzlaşmakta ve uluslararası arenada itibarsızlaşmaktaydı. Biz o zaman bu ülkenin makus talihini yenmek için yola çıkmıştık. Güçlü bir Türkiye içi, lider bir Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yola çıktık. Ve AK Parti milletle yaptığı güç birliği sayesinde, kurduğu gönül bağı sayesinde ülkemizin makus talihi değişti ve hayal bile edilemeyen icraatlar 10 yılda yapıldı. Çok şükür o günleri geride bıraktık ve geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Aziz milletimizle birlikte olduğumuz sürece bizleri kimse bu yolumuzdan alı koyamayacak. Çünkü bizim ecdadımız 3 kıtada 21 milyon kilometre kare toprak üzerinde adaletle hükmetti. Biz de gücümüzü buradan, geçmişimizden almaktayız. Atiyi mazi üzerine inşa etmekteyiz. İnşallah bu güçle yola çıktık aynı azimle yürümeye devam edeceğiz.

AK Parti’nin her kademesinde görev yaptığını anımsatan Erkoç, 30 Mart Yerel Seçimleri için de büyükşehir belediye başkan adayı olarak önemli bir sorumluluk üstlendiğini ifade etti. Erkoç, “Önümüzde bir yerel seçim var ve biz de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yola çıktık. Büyükşehir Kahramanmaraş için bir milat. Daha önce büyükşehir olan iller bu fırsatı çok iyi değerlendirdiler. Özellikle belediye hizmetleri noktasında önemli hizmetlere imza attılar. Ama biz büyükşehir olamadığımız için bunun dezavantajını çok hissettik. Aslında 2000 yılında şehrimiz büyükşehir olmuştu. Ama o dönemki hükümet bunu iptal etti. Maraş ta uygun görülmediğini iddia edilmişti. O zaman sevinci yarım kalan Kahramanmaraş’a bu müjdeyi başkanımız verdi. Biz de tüm kent için sinerji oluşturabilecek bu yeni sistemle şehrimizin her köşesine hizmet götüreceğiz” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHRİ ELEŞTİRİP ŞİMDİ BU YÖNTEMLE HİZMET EDECEKLERİNİ SÖYLEYENLERİ MİLLETE HAVALE EDİYORUZ”

Büyükşehir yasasıyla birlikte Kahramanmaraş’ta adeta bir bakanlık kurulduğunu dile getiren Erkoç, yakalanılan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti. Büyükşehir yasası çıktığında karşı çıkan muhalefeti de eleştiren Erkoç, “Biz onları millete havale ediyoruz” dedi. Erkoç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hatırlayın muhalefet bu sisteme karşı çıkmıştı. Eleştirmişlerdi. Meclisten geçmemesi için de ellerinden geleni yaptılar. Ama çok şükür başbakanımızın dirayetli duruşu sayesinde bu konu yasalaştı. Ardından Anayasa Mahkeme’sine gönderdiler fakat oradan da vize çıktı. Şimdi 30 Mart itibariyle yürürlüğe girecek ve hizmetlerimize başlayacağız. Şimdi o eleştirileri yapanlar şimdi bu eleştirdikleri kanunla, yöntemle daha iyi hizmet sunacaklarını söyleyerek meydanlara çıktılar. Biz onları milletimize havale ediyoruz. İnşallah biz bu büyükşehirle beraber Kahramanmaraşımız’ın şehircilik alanı başa olmak üzere, kentsel dönüşümde, ilçelerle olan ulaşımında, turizm de yani her alanda büyük hizmetler gerçekleştireceğiz.

“ESHAB-I KEHF BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Kahramanmaraş’ın tüm değerleriyle turizmde hak ettiği geliri elde etmesi için çalışacaklarını dile getiren Erkoç, bu nokta da Eshab-ı Kehf’in de büyük önem taşıdığını kaydetti. Erkoç, “Kahramanmaraş yeni dönemde turizm pastasından daha fazla pay alacak. Bu noktada Afşin’deki Eshab-ı Kehf’imiz büyük önem taşıyor. Biz bunu da değerlendireceğiz. Eshab-ı Kehf başta olmak üzere Afşin’imizi turizm merkezlerinden biri haline getireceğiz. Geçmişte burası yeşil Afşin olarak anılan bir yerdi. İnşallah yeni dönemde de öyle olacak” ifadelerini kullandı.

DSİ’nin Afşin ve çevresinin içme suyu sorununu çözmek için harekete geçtiğini vurgulayan Erkoç, 51 milyon TL’lik bir projenin yakında hayata geçeceğini söyledi. Erkoç, sözlerini şöyle tamamladı:

DSİ’miz buranın içme suyu projesi için çalışmalara başladı. 51 milyon TL’ye 24 köy, 6 belde ve ilçe merkezine doğal kaynak suyu getirecek. Bu işin biran önce hızlanarak tamamlanması için çalışacağız. Ayrıca Afşin’i doğalgazla buluşturmak için kararlıyız. Bununla ilgili de çalışmalar devam ediyor. İnşallah bu yeni dönemde Kahramanmaraş’ın her tarafını imar etmek için çalışan bir şehremini olmaya gayret edeceğiz. 1 milyon 63 bin insanın her türlü probiyle ilgileneceğiz. İnsanlarımızın bu şehirde mutlu ve huzurlu yaşaması için geçeğimizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Nasıl bir anne ve baba çocuğunun gelece için kaygılanırsa, biz de bu düşünce ve hassasiyetle 1 milyon 63 bin insanın gece gündüz hizmetinde olacağız.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ