30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri dolayısıyla CHP seri ziyaretler atağına başladı. CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, CHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Gazeteci-Yazar Doğan Soydan ve yönetim kurulu üyeleri EZO ve ETSO’ya nezaket ziyaretlerinde bulundular.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, CHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Doğan Soydan, CHP Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Umut Kuyumcu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetin ilk durağı Elbistan Ziraat Odası (EZO) Başkanlığı oldu. EZO Başkanı Mehmet Ali Bulut tarafından karşılanan ve ağırlanan CHP kurmayları ile karşılıklı bilgi alışverişi ve siyasi gelişmeler ile yaklaşan yerel seçimler konuları ele alındı. EZO Başkanı Mehmet Ali Bulut, CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, CHP’ye ve Belediye Başkan Adayı Doğan Soydan’a başarılar dileğinde bulundu.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, CHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Doğan Soydan, CHP Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Umut Kuyumcu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetin ikinci durağı ise Elbistan’ın etkin bir konuma sahip sivil toplum kuruluşu olan Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)Başkanlığı oldu.

ETSO Başkanı Mustafa Paksoy tarafından karşılanan CHP heyeti ile sıcak, samimi ve kapsamlı konular ele alınırken, siyasi gündem, sıcak gelişmeler ve yaklaşan yerek seçimler üzerine karşılıklı sohbetlerde bulunuldu. ETSO Başkanı Paksoy, ziyaret ve görüşmeler ile ilgili olarak CHP heyetine teşekkür etti ve 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçilerde başarılar diledi.