Ekinözü Tepebaşı Camii İbadete Açıldı

Ekinözü Tepebaşı Camii İbadete Açıldı
Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesine bağlı Soysallı Köyü Tepebaşı Mezrası Camii ve Camii Lojmanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yapımına 7 ay önce başlanan camii kısa sürede tamamlandı. Camii açılışına Ekinözü...

Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesine bağlı Soysallı Köyü Tepebaşı Mezrası Camii ve Camii Lojmanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yapımına 7 ay önce başlanan camii kısa sürede tamamlandı. Camii açılışına Ekinözü İlçe Kaymakamı Fatih GÜL, Daire Amirleri, Köy Muhtarları, Köy halkı ve komşu köylerden gelen misafirler katıldı. İlçe Müftüsü Emin PATAN tarafından yapılan camii açılış duasından sonra Caminin ibadete açılış beratı Kaymakam Fatih GÜL Bey tarafından İlçe Yazı İşleri Müdürü ve Soysallı Köyü Muhtar Vekili Sait ŞAHİN’e teslim edildi.  Öğle namazının kılınmasından sonra köy halkı tarafından misafirlere yemek ikram edildi. Program yapılan dua ile sona erdi.

Açılışa Ekinözü Kaymakamı Fatih GÜL, Belediye Başkanı Erol Üstü, Kurum Müdürleri sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

HABER İsmail BOZDOĞAN

IMG_0014