Afşin Belediyesi tarafından Dünya Yetimler Günü münasebeti ile düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılıma sahne oldu.

Afşin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Yetimler Günü nedeniyle bir iftar programı düzenlendi. Yetim ve yetim ailelerinin katıldığı iftar programında “Hiç bir zaman yalnız değilsiniz” vurgusu yapıldı.

Afşin Belediyesi Atatürk Parkı’nda düzenlenen programa, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Ticaret Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Güven, Ramazan ayının birlik, beraberlik, paylaşma duygularını, maneviyatını birlikte yaşamak ve yaşatmak için iftar programları düzenlediklerini belirterek katılımları için herkese teşekkür etti.

Bu günün özel bir gün olduğunu vurgulayan Başkan Güven, Peygamber Efendimiz’in de yetimlere büyük önem verdiğini ifade ederek, “Hep birlikte sevgili kardeşlerimize birer anne kucağı olmak için elimizden geleni yapmalı, onlara destek olmak için gayret sarf etmeliyiz” dedi.