Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin 2015-2019 yıllarını kapsayan Strajetik Plan Çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ilk stratejik planı olarak 2015-2019 Stratejik plan çalışmaları Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütülmektedir.

Konu ile ilgili olarak Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Büyükşehir Belediyemizin orta ve uzun vadeli amaç ve hedeflerini, temel ilke ve politikalarını ve bunlara ulaşmak için izlenecek yöntemleri belirleyecek olan Stratejik Plan hazırlıkları, kurum çalışanları, ilgili kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ve tüm paydaşların fikri alınarak katılımcılığın esas alındığı bir yaklaşımla devam etmektedir.

Şu ana kadar paydaş analizi kapsamında, ilgili kurum ve kuruluşlardan görüşler talep edilmiş ve gelen cevaplar, temel politika ve önceliklerimizi belirlemede katkı sağlaması açısından Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğünce değerlendirilmektedir. Devam eden süreç içinde kurum içerisindeki işbirliği ve eşgüdümü kuvvetlendirmek ve çalışmalara katkı sağlamak amacıyla 9 Temmuz 2014 günü Genel Sekreterimiz Av. Kadir EROL başkanlığında ve tüm daire başkanlarının katılımlarıyla bir değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapılarak, stratejik plan çalışmalarında gelinen noktalar paylaşılmıştır” denilerek bilgi verildi.