Maraşta Haber
Maraşta Haber

Dereli Mahallesi AK Parti’li Necati Okay’ı Bağrına Bastı !

Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan adayı Necati Okay, dün akşam Dulkadiroğlu ilçesi Dereli Mahallesinde halkın sevgi seli ile karşılaştı. Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Necati Okay, dün akşam Dereli mahallesi ile Sarıkaya Mahallesinde vatandaşlarla buluştu, halkımız ak Parti Belediye başkan adayı ve meclis üyelerini bağrına bastı. Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkan […]

Dereli Mahallesi AK Parti’li Necati Okay’ı Bağrına Bastı !

01 Mart 2014 - 12:07A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan adayı Necati Okay, dün akşam Dulkadiroğlu ilçesi Dereli Mahallesinde halkın sevgi seli ile karşılaştı.

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Necati Okay, dün akşam Dereli mahallesi ile Sarıkaya Mahallesinde vatandaşlarla buluştu, halkımız ak Parti Belediye başkan adayı ve meclis üyelerini bağrına bastı.

Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkan adayı Necati Okay, ilçesine bağlı 43 Merkez 58 eski adı ile köy olan toplamda 101 mahallesinde seçim çalışmasını son sürat sürdürüyor..

Dulkadiroğlu ilçesinin en yakın mahallelerinden biri olan Dereli mahallesine dün akşam Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Debgici, Belediye meclis üyeleri, Ak Parti İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri  ile beraber giden Necati Okay mahalle girişinde , mahalle sakinleri tarafından çoşku ile karşılandı.

11 yıl bu yollarda beraber yürüdük, yağanyağmurlarda beraber ıslandı, Dereli Mahallesinin tüm sokakları Necati Başkanı hatırlatıyor,” sloganları ile karşılanan Necati Okay gördüğü ilgiden memun oldu.

SONY DSC

Yaklaşık 200 kişinin Dereli mahallesi meydanında karşıladığı Ak parti yönetimi ve Meclis üyeleri, daha sonra mahalle sakinleri ile beraber yatsı namazı için camiye gettiler.

Yatsı Namazını Mahalle merkez camiinde kıldıktan sonra Dereli Mahallesi sakinlerine hitab eden Necati Okay:

    “Hastanelerimizle Bölgeye hizmet veriyoruz”

Kahramanmaraş Şehir hastanesi, KSÜ Tıp Fakültesi hastanesi ile Kahramanmaraş sağlıkta çok büyük bir rahatlamaya kavuştuğunu belirten Necati Okay: “ Bakın biz iktidara gelmeden önce Kahramanmaraşlı hastalarımız ya Gaziantep’e yada Adana Balcalı’ya giderken yolda ölürdü, yada çok zor şartlar altında giderek gelirdi..

Hükümetimizin Sağlık ve Kahramanmaraş’a yaptığı yatırım ile Kahramanmaraş Şehir hastanesi, KSÜ Tıp Fakültesi hastanesi ve uzman hekimleri ile artık her türlü sağlık Kahramanmaraş’ta halkımıza verilmektedir.

Tüm bunlar sizler için, yapıldı, yapılmaya da devam ediyor, Sağlıktan- Milli Eğitime , Teknolojiden Uzay’a uydu göndermeye kadar Türkiye’in aldığı yol sizlerin verdiği destekle oldu. Bundan sonra da desteğinizi istiyorum,” dedi.

       Şehirde ne varsa burada da o olacak !

Dereli mahallesinin : Su, yol, alt yapı , park meselesi olduğunu biliyorum, 11 yıldan beri sizinle beraber şehrimiz için çalışıyorum diyen Okay: “Bakın artık Kahramanmaraş Merkez de 3 belediyemiz var , Onikişubat belediyesi karşı taraf, bu taraf da Dulkadiroğlu ve Büyükşehir Belediyesi İnşallah 31 Mart’tan sonra sizin çöplerinizi Dulkadiroğlu belediyesi olarak biz toplayacağız, içme suyunuzu KASKİ Genel Müdürlüğü getirecek, Mahallemize park ve mesire yerini biz yapacağız çünkü Başbakanımız Kahramanmaraş’a bir belediye ile hizmet edilemeyeceğini gördüğü için bir yerine üç belediye kurdu, Kahramanmaraş’ı büyükşehir yaptı,” diyerek büyük alkış aldı.

SONY DSC

       Başbakanımız her şeyi biliyor ?

Bugün emeklilerin maaşının düşük olduğu, Askeri ücretin yetersiz olduğunu, az maaş ile geçinilemeyeceğini başbakanımız çok iyi biliyor diyen Necati Okay: Başbakanımız ne diyor 2023 kişi başı 35 bin doların olduğu bir milli gelir, bunun için neye mal olursa olsun, Yerli otomobil, yerli uçağımızı yapacağız, İstanbul 3. Hava alanını yapacağız bu hava alanın yıllık geliri 100 milyar dolar, Bakın enerjiye yılda 60 milyar dolar ödüyoruz, Nükleer Santralı yapacağız bu para da cebimizde kalacaktır.

Kendi uçağını, füzesini, gemisini, otomobilini yapan dünyaya ihracat yapan bir Türkiye ve kendi petrollerini çıkaran bir Türkiye başbakanımız kazanacağımız bu paralarla emekliye, Askeri ücretli çalışana daha fazla kaynak aktaracak böylece herkes refah içinde yaşayacaktır.

     Bu mahalli seçim olmaktan çıktı !

Türkiye’nin büyümesini istemeyenler : İran’ın paralarının halk bankası kanalı ile Türkiye üzerinden gelip gitmesini istemeyenler Gezi Parkı eylemleri ile başladıkları Türkiye yıpratma eylemine, 17 Aralık operasyonu ile devam ettiler.. Türk milleti adına karar verdiğini söyleyen bir pareler devlet yandaşı hakim 3. Hava alanın yürütmesini durdurma kararı veriyor, niye veriyor biliyormusunuz, bu hava alanı yılda 100 milyar dolar Türkiye gelir getirecek bunu istemiyorlar, bu parayı bugün Almanya alıyor, Türkiye de hava alanı yıpılırsa Türkiye kalacak.. onun için bu seçim mahalli seçim olmaktan çıktı, sizlerden bir defa daha Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermenizi, ona destek olmanızı istiyorum..

Necati Okay: “ Bize Nükleer santral yapman diyenler ülkelerinin elektrik ihtiyacının yüzde 90 nükleer santraldan karşılıyorlar.. bize hava alanını yapma diyenler ülkelerine en büyük geliri hava alanından kazanıyorlar, Türkiye yaparsa yapma oluyor, bu oyunları bozmak için sizlerden 2002 de olduğu gibi sandıkları patlatmanızı istiyorum.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı ...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye ba...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ