Maraşta Haber
Maraşta Haber

Dedeoğlu: “Türkiye Cumhuriyeti’nin Teminatı MHP’dir”

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, Kurban Bayramı kutlamaları için geldiği Elbistan’da, MHP İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Dedeoğlu, yaptığı kapsamlı konuşmasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek, Kahramanmaraş ve ilçeleri adına TBMM’de, MHP’nin,  bölgenin ve muhalefetin sesi ve gözü olduğunu dile getirdi. Hedefin 2015 Genel Seçimler olduğuna dikkat çeken Dedeoğlu, Elbistan ve diğer kuzey […]

Dedeoğlu: “Türkiye Cumhuriyeti’nin Teminatı MHP’dir”

09 Ekim 2014 - 22:34A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, Kurban Bayramı kutlamaları için geldiği Elbistan’da, MHP İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Dedeoğlu, yaptığı kapsamlı konuşmasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek, Kahramanmaraş ve ilçeleri adına TBMM’de, MHP’nin,  bölgenin ve muhalefetin sesi ve gözü olduğunu dile getirdi. Hedefin 2015 Genel Seçimler olduğuna dikkat çeken Dedeoğlu, Elbistan ve diğer kuzey ilçelere övgüler yağdırarak: “MHP TC’nin Teminatıdır” dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP İl Başkanı Ali Uyan, MHP Kahramanmaraş Eski Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, bir önceki dönem MHP Milletvekili Aday Adayları Ahmet Biçici ve Necati Karatuluk, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanı Meral Bostancı, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, Elbistan Belediyesi MHP Meclis Üyeleri ve birçok partilinin katıldığı Kurban Bayramı kutlamalarında büyük bir coşku ve heyecan yaşandı.

Partililere açılış konuşmasını yapan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, birlik ve beraberliğe her zamandan daha büyük ihtiyaç duyulduğuna işaret ederek, AK Parti iktidarına yönelik eleştirilerde bulundu. Başkan Demir konuşmasında, “Allah Türk Milletini AKP belasından ve şerlerden korusun. Ne mutlu Türk’üm diye” sözleriyle noktaladı.

Daha sonra MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu çarpıcı bir konuşma yaparak, birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Kahramanmaraş ve ilçeleri adına TBMM’de, MHP’nin,  bölgenin ve muhalefetin sesi ve gözü olduğunu dile getirdi. Hedefin 2015 Genel Seçimler olduğuna dikkat çeken Dedeoğlu, Elbistan ve diğer kuzey ilçelere övgüler yağdırarak: “Kuzey ilçelerimiz MHP’nin kalesidir” dedi. Dedeoğlu konuşmasında şunları söyledi:

TÜRKMENLERE SAHİP ÇIKILMADI

“Kurban Bayramı Türk Milletine ve partimize hayırlara vesile olsun. İnşallah bu güzel değerler, birliktelikler, dayanışma ve paylaşımlar 2015 Genel Seçimlerine yansır. Hedefimizde bu var. Şu anda Güneydoğu Anadolu ve sınırlarımızda Suriye, Irak ve IŞİD’ın eli kanlı belalarını ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Yapılan katliamlarım bir kısmına göz yumanlar ne yazık ki Türkmen kardeşlerimize sahip çıkmıyorlar. Türkmenlere sahip çıkılmaması bizleri çok üzüyor.

HEDEFİMİZ EN AZ 3 MİLLETVEKİLİ KAZANMAK

Geçtiğimiz yerel seçimlerde sandıklara yeterince sahip çıkılmadı. Sandığa, tutanaklara sahip çıkamadık. Anca bunları 2015’te yapılacak olan Genel Seçimlerde bir daha yaşanmayacağına inanıyorum. Geçen Yerel Seçimlerde birçok yerde nokta farkıyla kaybettik. Başarı ve iktidar için yaşanan bu anlamlı ve önemli birlikteliği daha fazla sağlamlaştırmalıyız. Genel Seçimlerde hedefimiz 1 değil en az 3 milletvekili kazanmak olmalı.

MHP TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN TEMİNATIDIR

Kahramanmaraş başta olmak üzere, Elbistan’ın, Afşin’in ve diğer güzide ilçelerimizin sorunlarını tek başıma TBMM’de dile getirdim, sorunları TBMM’ye taşıdım. Bölgemizde Kahramanmaraş’ın kuzey ilçelerini önemi ve anlamı büyüktür. Elbistan başta olmak üzere Kuzey İlçelerimiz MHP’nin kalesidir. Ayrıca şu bilinmeli ki MHP Türkiye Cumhuriyeti Devletinin teminatıdır. Bunun için kıyıda köşede ‘Ben MHP’liyim’ diyen arkadaşlarımıza, insanlarımıza ve ülküdaşlarımıza mutlaka ulaşalım. Onları yeniden kazanalım ve 2015 Genel Seçimlerinde MHP’yi iktidara taşıyalım.”

Coşkulu alkışlarla karşılık gören konuşma sonrasında MHP İl Başkanlığı görevinden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden Mustafa Bastırmacı, tüm partilileri selamlayarak helallik istedi. Partilerine ve kendisine destek istedi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ