Maraşta Haber
Maraşta Haber

Çitil; “Afşin’li olmanın, gururunu ve heyecanını yoğun duygularla yaşıyorum”

Ak Parti 25 Dönem Milletvekili Aday adayı Dr. İlker Çitil Ak Parti Afşin İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Çitil;“ Bugün burada sizlerle, siz değerli hemşerilerimle bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Afşinli olmanın, Eshabı Kehf yarenlerinin ruhunu genlerimde taşımanın,  mutluluğunu, gururunu ve heyecanını her zaman olduğu gibi bugün daha yoğun duygularla yaşıyorum” dedi. Seçim çalışmaları kapsamında Afşin ilçesinde […]

Çitil; “Afşin’li olmanın, gururunu ve heyecanını yoğun duygularla yaşıyorum”

19 Şubat 2015 - 10:15A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Ak Parti 25 Dönem Milletvekili Aday adayı Dr. İlker Çitil Ak Parti Afşin İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Çitil;“ Bugün burada sizlerle, siz değerli hemşerilerimle bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Afşinli olmanın, Eshabı Kehf yarenlerinin ruhunu genlerimde taşımanın,  mutluluğunu, gururunu ve heyecanını her zaman olduğu gibi bugün daha yoğun duygularla yaşıyorum” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Afşin ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Çitil daha sonra Afşin İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Çitil Burada Afşin İlçe Başkanı Avukat Şeref Kırbıyık,  Afşin Belediye Başkanının Ankara’da toplantıda  olması nedeniyle toplantıya katılan Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Peköz, Afşin Kadın Kolları Başkanı Merve Ardıç, Afşin Gençlik Kolları Başkanı Ökkeş Şimşek, Ak Parti ilçe Yönetimi, mahalle muhtarları, sağlıkçılar ve sivil toplum örgütleri temsilcilerine hitaben bir konuşma yaptı.

Çitil ziyarette yaptığı konuşmada şunları belirtti ; “Sayın Başkanım, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Kadın Kolları Başkanım, Kıymetli Mahalle Temsilcilerim, muhtarlarım ve mesai arkadaşlarım. Hanımefendiler, Beyefendiler. Basınımızın güzide mensupları. Hepinizi sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Hepinizin bildiği gibi Afşinli bir kardeşiniz olarak 16 Şubat 2015 tarihinde AK Parti İl Başkanlığımızda 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri İçin  Partimizden Aday Adaylığı başvurumu yaptım.

(6) copy

Bugün burada sizlerle, siz değerli hemşerilerimle bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Afşinli olmanın, Eshabı Kehf yarenlerinin ruhunu genlerimde taşımanın,  mutluluğunu, gururunu ve heyecanını her zaman olduğu gibi bugün daha yoğun duygularla yaşıyorum.

Rabbim nasip ederse, siz değerli hemşehrilerimin ve teşkilatımızın  desteğiyle; kökleri bu şehirde olan, bu şehrin havasını soluyan, bu şehrin ekmeğiyle suyuyla büyüyen bir kardeşiniz olarak yine ilçem ve  şehrim için, bu mübarek topraklar için aktif siyasete girme kararını verdim.  Allah utandırmasın…

Peygamber efendimizin istikamet buyurduğu gibi “Sizin en hayırlınız insanlara en çok faydalı olanınızdır” düsturu ile çıktığım hizmet yolunda, 13 yıllık idareciliğimde; başhekim yardımcılığı, il sağlık müdür yardımcılığı,bakanlık müşavirliği, son beş yıl da-bir yılı Çorumda olmak kaydıyla- il sağlık müdürlüğü görevlerinde bulundum. İlçemi ve sizleri temsil ettiğim bu süre zarfında pek çok önemli hizmete imza attık, sizlerin gayret ve desteklerinizle …Rabbimize hamdu senalar olsun”dedi.

TÜM İNSANIMIZA EŞİT, KESİNTİSİZ VE KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ VERİLDİ

Milletvekili aday adayı Dr. İlker Çitil; “AK Partimizin İktidarlarında uygulamaya konan Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında; tüm insanımıza eşit, kesintisiz ve kaliteli sağlık hizmeti verilmesi sağlandı. Şükürler olsun, bu gün sağlıkta geldiğimiz nokta hepinizin malumudur. Ülke genelinde ve Kahramanmaraş’ımızda olduğu gibi Afşin’imizde bu hizmetlerden hak ettiği payını aldı. İnşallah bu hizmetler ve yatırımlar yeni dönemde artarak devam edecek geçmişte olduğu gibi bu günden sonrada bizzat takipçisi olacağım.

(4) copy

AK Partimizin iktidara geldiği günden bugüne kadar güzel Afşin’imize hatırı sayılır yatırımlar yapıldı. Bunların arasında;  Devlet Hastanemizin yanına inşa edilen 8,5 Milyon TL değerinde 50 yataklı ek bina, tüm sağlık evlerinin iç-dış tadilatlarının yapılması, hastanemizdeki yatakların nitelikli hale getirilmesi ve sağlanan  1,5 milyon tl ödenek ile yoğun bakım ünitesinin açılması,devlet hastanemize dolayısıyla siz kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunduğumuz eski ve yeni tomografi cihazlarımız, Toplum Sağlığı Merkezi, 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün bulunduğu binanın arsasının TEKEL Genel Müdürlüğünden devrinin sağlanması,  Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Ünitesinin halkımızın kolay ulaşabilmesi için kent merkezindeki 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi bünyesine taşınması.

İlçemizde 112 acil sağlık hizmetleri istasyon sayısını 2 den 3’e çıkardık.  Hibe usulüyle yenilediğimiz üç istasyonumuz da tüm gerekli tüm iç techizata sahip olup tam donanımlıdır. Bu istasyonlarımızdan bir tanesini bize kazandıran Afşinli Genç İşadamı Koray KIRAÇ’a da buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca bir adeti kar paletli 4×4 olmak üzere 4 adet yeni acil yardım ambulansın kazandırılması gibi pek çok hizmeti hamdolsun AK PARTİ iktidarlarımız döneminde Afşin’imize kazandırdık.

İki günü bir olan ziyandadır “diyor peygamber efendimiz, hamdolsun yarınımız bugünden daha güzel olacak inşallah…mevcut devlet hastanesi bulunduğu alana yeni devlet hastanesinin yapılması noktasında bakanlığımıza yatırım teklifinde bulunduk.

Güzel Afşin’imiz de, tarımın çeşitlendirilip desteklenmesi hayvancılığın yaygınlaştırılması ve özellikle Eshabı Kehf’in inanç turizmi açısından değerlendirilmesi noktasında daha yapılacak çok işin olduğunu düşünüyorum. Bütün bunları da Afşin’imizin her kesimiyle  istişareler ve ortak akılla yapacağız, yani hep beraber teşkilatlarımızla başaracağız inşallah.

(3) copy

Bugüne kadar bürokrat olarak hizmetinizdeydim. Bundan sonraki süreçte hizmet sevdamızı, sizlerin desteklerinizle TBMM de, AK Parti çatısı altında sürdürerek kentimize, şehrimize hizmet etmeyi hedefliyorum İnşallah.

Kahramanmaraş’ımız hizmetin en iyisine layıktır. Afşin’imiz hizmetin en iyisine layıktır. Çok şükür ki sağlık alanında hizmet ettiğim dönemde verilen sağlık hizmetlerine halkımızın teveccühü bizleri onurlandırdı, gururlandırdı” dedi

KAHRAMANMARAŞ’IMIZ  SAĞLIK HİZMETLERİNDE GENEL SIRALAMADA TÜRKİYE SEKİZİNCİSİ, 30 BÜYÜKŞEHİR VE KOMŞU İLLERİ ARASINDA DA 1.SIRADA YER ALDI

Çitil Sağlık alanında ilimizin gelinen son nokta şöyle özetledi ; Sağlık Hizmetleri açısından İlimizde geldiğimiz noktayı göstermesi açısından Türkiye  İstatistik Kurumunun  2013 yılında Ülke Düzeyinde yapmış olduğu sağlık hizmetlerinden memnuniyet anketinde % 85.6 oranla Kahramanmaraş’ımız genel sıralamada Türkiye sekizincisi, 30 Büyükşehir ve komşu illeri arasında da 1.sırada yer aldığını göstermişlerdir. 

Bu başarıları yaşamamızda katkısı olan başta Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK PARTİ Genel Başkanı ve Başbakanımız  Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’na, Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na, bir önceki Bakanımız Sayın Recep Akdağ’a, tüm AK PARTİ Kahramanmaraş Milletvekillerimize ,Kahramanmaraş Valiliğimize, il Sağlık Müdürlüğümüz, Halk Sağlığı Müdürlüğümüz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimiz idarecilerine ve her kademede görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza bu vesile ile şükranlarımı sunarım.

Ülke olarak çok hassas ve zorlu bir süreçten geçmekteyiz. Kazanımlarımızın teminat altına alınması için sivil anayasamızın oluşturulması çok büyük önem arz etmektedir. Anayasamızı yeniden inşa etme adına, Afşin’imizin, şehrimizin ve ülkemizin geleceğini inşa etme adına her zamankinden daha çok çalışmaya, gayret etmeye, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.

(2) copy

Çıktığım bu anlamlı yolda kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına kadar tüm  Afşinli hemşehrilerimin  dualarını ve desteklerini bekliyorum.

Şimdiden 7 Haziran 2015 de yapılacak olan genel seçimlerin Afşin’imize, Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını  diliyorum.

Görev yaptığım süre içerisinde  AK Partili gönüldaşlarımın desteğini hep hissettim. Benden desteklerini esirgemeyen  partimiz tüm mensuplarına, tüm hemşerilerime ve sağlık çalışanlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Rabbim bu memlekete hizmet edecek insanların yolunu açık etsin.

Sözlerimi noktalarken; insanlığa ve yüzyıllara ışık tutan Yüce Kuran’ımızda adı geçen  kutlu insanların yaşadığı Afşinli tüm hemşerilerimin ve sizlerin gönlüne ve desteğine  talib olduğumu belirtmek isterim.

Rabbim yar ve  yardımcımız olsun” dedi.

(5) copy    (1) copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ